Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házon belűl évszaktól függetle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házon belűl évszaktól függetlenül meztelen alszom és szobán belűl járok kelek, ti is így vagytok vele?

Figyelt kérdés

A kérdésben most igazából semmi szexualitás nincs.

Sok előnye van a meztelen létnek.

Csak, hogy egyet mondjak, az ember a nap 76%-ában ruhában van, és az ágyéka is, hiába laza gatyával de be van takarva.

A faroknak és puncinak szüksége van a szellőzésre és ezt leginkább alvás közben kellene mindenkinek megvalósítania.

Ha gatyában/bugyiban vagy, sokkal nagyobb az esélye egy fertőzésnek ott lent sem mint, ha mind nap 8 órát levegőztetnéd.

Ti mit gondoltok?

2018. márc. 18. 17:41
 1/9 De La Cruse ***** válasza:
100%

Egyedül én sem öltözöm. Még az udvarra sem veszek fel semmit mert zárt és nem lát senki oda.

Más részeken simán naci meg póló

2018. márc. 18. 17:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
én is meztelenül alszom
2018. márc. 18. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is meztelen alszom
2018. márc. 18. 18:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt gondolom (és csinálom).
2018. márc. 18. 18:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig meztelenül alszom. Ha fázok is, inkább jobban betakarózom. Szerintem sokkal kényelmesebb pucéran aludni. Viszont napközben nem tudok ruha nélkül meglenni.
2018. márc. 18. 18:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
mi is meztelenül alszunk és itthon is gyakran vagyunk meztelenek vagy csak pólóban
2018. márc. 18. 19:40
 7/9 anonim válasza:
Én is állandóan meztelenül alszom. Sokkal egészségesebbnek tartom, és jobban is tudok meztelenül aludni, és ebben a helyzetben minden testrészem szellőzni tud. Ha itthon vagyok, akkor napközben is meztelenül vagyok.
2018. márc. 19. 19:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretek meztelen lenni. Meztelen alszom, nyaranta jó időben, udvaron kerteben házban is vagyok .
2018. márc. 22. 07:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi nyáron a kánikulában szoktunk meztelenül aludni. Olyankor előfordul, hogy napközben is ruha nélkül vagyunk a lakásban. Ezt leszámítva csak olyankor mászkálok otthon meztelenül, ha épp napozok az udvaron és bemegyek valamiért a házba, vagy zuhanyozáskor jövet-menet a fürdőszobába.
2018. márc. 24. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!