Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismered az összes nőt?
Attól, hogy láttál pár ilyet, még nem lesz igaz az összes létező nőnemű egyedre. Sőt, a legtöbbre amúgy nem is. De nem tudom, ezt a teljesen logikus és amúgy nyilvánvaló dolgot hányszor kell még elmagyarázni, mire végre elfelejtitek páran az idióta rögeszméiteket. Bár szerintem én ezt már nem fogom megélni.
Rohadt unalmas már.
Válasszuk azért szét a dolgokat: van az úgynevezett "aranyásó" típus, aki gazdag fazonokra hajt, kifejezetten megélhetés céljából - na őket semmi más nem érdekli a pénzen kívül, bárki jó nekik (sőt, minél öregebb a fickó, annál jobb)
A másik kategória az, aki tényleg vonzónak találja, ha egy férfinak jó keresete van. Nevezzük őt anyagiasnak. Nem szép dolog, de meg tudom érteni, hogy egy önálló, sikeres férfi, aki anyagi biztonságot tud teremteni, vonzóbb valaki számára, mint mondjuk az, aki 25+ évesen még mindig a mamahotelben ül.
De ahogy az előttem szóló mondta, ez a két kategória is max olyan 20%-át teszi ki a nőknek. Ha nem számítana más, akkor nekem se lett volna soha barátnőm, vagy most menyasszonyom :D mert zsíros bankszámlám nekem sincs, de még kockás hasam se, szóval a két leggyakoribb "mi kell a nőnek" sztereotípiát én nem találom igazoltnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!