Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok minimum illetve maximum hány éves pasival szexelnétek?
Figyelt kérdés
kort is írjatok2018. márc. 17. 21:27
11/61 anonim válasza:
22 éves vagyok, jelen pillanatban felkeltené az érdeklődésem egy kis zsenge 17-8 éves fiú, persze csak akkor, ha nem ilyen kis páwa b u z i. :D
Az eddigi legidősebb 33 évea volt és szerintem az a plafon, de sosem lehet tudni.
12/61 anonim válasza:
Tudom, hogy ez ilyen sablonos szöveg, de szerintem nem a kor számít. Ha vonzódunk egymáshoz, akkor nem érdekel a kora, de ez csak a szexre igaz, kapcsolatban jobban odafigyelek erre. De hogy választ adjak a kérdésedre:
Minimum: 16-17
Maximum: 45-46
20 vagyok.
14/61 anonim válasza:
minimum 25, maximum 45 én 25 éves vagyok
15/61 anonim válasza:
Minimum 18
Maximum 35
22 vagyok
16/61 anonim válasza:
Van is itt közöttetek olyan lány akit érdekel egy 45. éves fiatalos férfi akivel egész nap szexelhetsz ha ahhoz van kedved! Beszélgethetnénk! Privát!?
19/61 anonim válasza:
Erdekesebb lett volna megtoldani a minimum meretigenyt, ha mar szex kategoria ;)
Durva latni, hogy mennyi fiatal csaj csinalna korombeliekkel :D
20/61 A kérdező kommentje:
#19 köszi a tippet legközelebb észben tartom ;)
2018. ápr. 8. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!