Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van közöttetek aki még szűz?
Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok?
Szerintetek mi az oka hogy még szüzek vagytok? El akarjátok már veszíteni vagy inkább várnátok még?
2018. márc. 16. 16:45
21/26 anonim válasza:
Én is szűz vagyok még. Ennek indokai:
1. Csúnya vagyok.
2. Sajnos pajzsmirigyes vagyok, alias van rajtam felesleg.
3. Jelenleg a tanulmányimra koncentrálok (legalábbis próbálkozom vele).
Nem arról van szó, hogy ne vágynék a dolgokra, egyszerűen csak nem adottak a feltételek.
22/26 anonim válasza:
#18: Küldj nekem is légyszi, én mindenképpen válaszolok! :)
23/26 anonim válasza:
En is az vagyok még,en magamat nem tartom a legszebbnek,van rajtam egy kis felesleg 170/69,es tobbnyire az idosek jonnek be szoval a velem egykoruak fele nem nyitok annyira:) 18/l
24/26 anonim válasza:
Szűz vagyok mert túll szűk vagyok
25/26 anonim válasza:
24. Azon lehet segíteni! Sőt mindkettőn egyszerre! Ismerj meg!
26/26 anonim válasza:
21/L, szűz vagyok. Úgy neveltek, hogy csak a házasság után kéne elveszíteni. De nagyon szeretnék már szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!