Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek melyik irányban áll a farkatok?
Figyelt kérdés
"Úgy hallottam", hogy a gyakori maszturbálástól egy idő után egyik irányban elhajlik. Mivel az emberek többsége jobbkezes, valószínű, hogy sokaknak balra áll? Ez az "állás" megfigyelhető nem felálló, lankadt pénisznél is?2018. márc. 16. 13:06
11/17 anonim válasza:
igen, elhajlik, nekem balra hajlik, mert balkézzel verem.
12/17 anonim válasza:
Nekem lankadtan balra tart, felállva egyenesen felfelé, de ívelt. Szerintem a masztinak nem sok köze van hozzá, inkább az, hogy a gatyában világ életemben balra csapva hordtam. Egy ideje kísérletezek vele, hogy jobbra hajtom és úgy járok-kelek nap közben, hátha visszahúzná egyenesbe.
15/17 anonim válasza:
Ez mind fasság!
Nekem lefelé görbe.
Ha áll is majdhogynem lóg.
Pedig relatíve gyakran végzek önkielégítést.
32/F
16/17 anonim válasza:
A katonaság - (egyszer volt egy ilyen rendszer, ha már nem is tudják mi az, akkor is) - egyik mondása volt, hogy "kardot, s phaszt bal oldalon hordunk".
Én bal kézzel maszturbálok, mégis balra áll kicsit. Na akkor most két jobb kezes lennék, vagy balphasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!