Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik bilincs a legjobb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik bilincs a legjobb?

Figyelt kérdés
Ami elég erős, de megfizethető.

2018. márc. 15. 19:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A magyar rendőrségen jelenleg Schelli típusú bilincsek vannak rendszeresítve. [link]

láncos: [link] termek/rb-98-100-egykarikas-patent-bilincs/

zsanéros: [link] termek/rb-93-zsaneros-bilincs/

ez meg a TCH merev bilincs: [link] termek/tch-merev-kezbilincs/ Ilyet Magyarországon még nem láttam, Angol rendőröknél ilyen van.

2018. márc. 16. 15:39
 12/16 A kérdező kommentje:
És mi a véleményetek a normális kézzel készült szőrmésekről?
2018. márc. 21. 20:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Mit értesz a "a normális kézzel készült" bilincsen? Szőrmések a szexshopos bilincsek szoktak lenni. Azok többnyire sokkal gyengébb darabok, mint az igazi rendészeti bilincsek. Nem sajtolva vannak, hanem szegecselve, a láncszemek nincsenek összehegesztve, a zárszerkezet is silányabb. Intenzív használaszban nem bírja soká, lehet, hogy magától szétesik. Ja és nekem nem kell olyan bilincs, amit kulcs nélkül a rajta levő pöcökkel ki lehet nyitni. Nincs meg vele az érzés, hogy nincs belőle szabadulás...
2018. márc. 21. 23:50
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A szőrmés gagyi, nincs benne anyag, viszont van vésznyitó...

Felejtős...

2018. márc. 22. 02:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Ne vegyél szőrmés-szexshopost mert gagyi!!!

Nekem az első bilincsem ilyen volt. Fekete szőrme volt rajta, aminek hullott a szőre. Az első dolgom volt, hogy kidobtam a szőrmét. (Nem csak azért, mert hullott a szőr belőle.) A második dolgom pedig az volt, hogy levágtam róla a vésznyitókat. Persze még így is ki lehet nyitni kulcs nélkül, csak egy kicsit nehezebb.

2018. márc. 22. 08:08
 16/16 A kérdező kommentje:

Én szőrmés alatt ilyenre gondoltam

[link]

[link]

2018. márc. 31. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!