Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit akar ezzel a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar ezzel a barátnőm?

Figyelt kérdés

Szóval én meztelenül szeretek aludni.

Ma reggel félig a hasamon aludtam, és arra keltem fel, hogy a barátnőm szó szerint a fenekemet nyalja.

Nagyon fura élmény volt, és meglepettségemben rá kérdeztem:

Te meg mit csinálsz?

Erre ő teljesen zavarba jött, és egy semmit semmit kijelentéssel kiviharzott a szobából.

Azóta nem hoztam szóba a témát, mert látszik rajta, hogy nagyon szégyenli magát. Alig szól hozzám.

Mit mondjak neki? Hagynom kelett volna, és úgytenni mintha aludnék?

Nem értem ha akar valamit mértnem kérdez rá?

Egxrészt nem volt rossz, de azért nem épp egészséges dolog még akkor sem ha tiszta. Én minden nagydolog után mosakodok, de akkor is.

Szeri tetek, hogy beszéljem meg ezt vele? Vagy ne is mondjak semmit?

2018. márc. 15. 09:58
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
[link] Nekem ez jutott eszembe...
2018. márc. 15. 10:03
 2/10 anonim válasza:
60%
Beszéld meg vele
2018. márc. 15. 10:34
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Úristen...
2018. márc. 15. 10:57
 4/10 anonim ***** válasza:
22%
Ebbe semmi különös nincs, nagyon gáz volt a reakciód... Sajnálom szegény csajt.
2018. márc. 15. 11:07
 5/10 anonim ***** válasza:
59%

Igen, semmi különös nincs.

Nagyon de nagyon elcseszted komám ezt.

A lányt én is nagyon sajnálom, ő maximálisan neked akart örömöt okozni, benned meg nem volt annyi nyitottság, hogy hagyjad hogy kiélje magát rajtad.

Itt majdnem buktad is az abszolút felszabadult szeretkezést a jövőre nézve.

NEM megbszélt forgatókönyv szerint szeretkezünk, élvezkedünk, ha ez így van, sz már nagyon de nagyon gáz.

Ha most te is örömöt akarsz neki okozni, egyik reggel kezdd el símogatni őt és mondd meg neki, hogy őrülten élvezted a múltkor, csak nagyon eglepődtél.

Talán ez segít. Bár kb 10% az esélye.

És nem hiszem el, hogy nem élvezted, ami történt, csak felülkerekedett rajtad az ÉSZ :-)

Na azzal nem szebad szexelni. (mmint ésszel)

2018. márc. 16. 06:32
 6/10 anonim ***** válasza:

"Igen, semmi különös nincs. "

Igen, semmi különös nincs abban, ha a barátnőd hirtelen csak úgy megbeszélés nélkül seggnyalással ébreszt!

Akkorát szakadtunk haverommal a kérdésen és az ilyen válaszokon hogy az hihetetlen.. :D

A barátnőd egyértelműen azt gondolta jó ötlet, élveznéd, benne vagy ebben. Ezért amikor meglátta hogy te ezt furának tartod és egyáltalán nem készültél fel erre, rájött milyen kínos és meglepő dolgot csinált a te szemszögedből.

Ezért kiviharzott szó nélkül, elég egyértelmű a szituáció amúgy.

""Vagy ne is mondjak semmit?""

Hát, azért bennetek van ez a kínos szitu, megkellene beszélni ha már együtt vagytok.. Nem?

Odahívod magadhoz, "megkéne beszélnünk valamit."

"Szóval van ez a szex téma. Múltkor eléggé meglepődtem, bla bla bla."

Na most válaszolok a vicces kommentelőkre.

"Nagyon de nagyon elcseszted komám ezt."

Igen elcseszted ám kérdező, felkéne készülnöd a random seggnyalásokra! Végén ha bejön a wc-re és ráül a farkadra akkor se lepődj meg, tök normális azis mint ez.

"És nem hiszem el, hogy nem élvezted, ami történt, csak felülkerekedett rajtad az ÉSZ :-) "

Ez a válaszoló imádja ha kinyalják a pics4ját, ezért már egyből azt feltételezi minden pasi imádja ezt.

Nekem hányingerem van tőle, és ha a kérdező élvezte volna, ő élvezettel reagált volna rá, nem így.

"Ha most te is örömöt akarsz neki okozni"

Tudod, vannak fontosabb dolgok mint a seggnyalás, kedves válaszoló.

Például megbeszélni azt, hogy a szexben mik a korlátok, mit szeret a másik fél.

"A lányt én is nagyon sajnálom"

Én meg téged, mert olyan torzultan látsz mint az állat.

Beteges vagy.

2018. márc. 16. 23:50
 7/10 anonim ***** válasza:

6. A figyelmedbe ajánlom a Kérdezőnek ezt a sorát: "Egxrészt nem volt rossz, de azért nem épp egészséges dolog még akkor sem ha tiszta."

És igen ezt a dolgot minden normális, kiegyensúlyozott, nem prűd vagy komplexusokkal teli, esetleg tagadásban élő látens homoszexuális férfi élvezi...

Az mondjuk való igaz, hogy nem árt előtte tisztálkodni.

2018. márc. 17. 09:26
 8/10 A kérdező kommentje:

#6 Végülis megbeszéltük a dolgot, és elmondta, hogy ez őt izgatja, szereti/szeretné csinálni, de hibás volt, hogy váratlanul kezdet hozzá. Tudja, hogy nem épp a tisztaság oltára egy hátsó de tudja azt is, hohy mindig odafigyelek a tisztaságra, és nem is érzett semmi kellemetlent.

#7 Szóval szerinted az a férfi aki élvezi ha a hátsóját egy NŐ knyalja az akkor már elfolytott meleg. Istenlássa lelkem a gondolattól elhányom magam, ha arra gondolok, hogy a cselekményt egy férfi teszi meg.

Nincs gondom a melegekkel, de engem hagyjanak békén minden tekintetben.

A tisztaság kérdést fentebb azt hiszem kellő mértékben leírtam.

Megbeszéltük, és arra jutottunk, hogy ha ez neki örömet okoz, miért ne. Nekem olyan kellemesen semleges, jó de nem is vonz.

2018. márc. 17. 13:52
 9/10 anonim ***** válasza:

7. Vagyok. Ezt írtam, bár lehet kicsit félre érthető lett."És igen ezt a dolgot minden normális, kiegyensúlyozott, nem prűd vagy komplexusokkal teli, esetleg tagadásban élő látens homoszexuális férfi élvezi..."

Én ezzel pont azt akartam mondani, hogy aki magabiztos HETERÓ és NEM látens meleg (a melegekkel nekem sincsen semmi problémám amúgy) az nem fog azon problémázni, ha egy nő nyalja a fenekét, hanem élvni fogja.

Gyakran azok a férfiak akik semmilyen tekintetben nem hajlandóak hagyni, hogy a feneküknél matasson akár kézzel, akár szájjal egy amúgy kívánatus nő, azok homofóbok mégpedig azért mert bennük is van egy elnyomott biszexuális hajlam.

Különben ha egy férfit mondjuk nem ért nemi erőszak, akkor semmi értelme elzárkóznia a backdoor élvezetektől, ha a higiénia is oké... Hiszen az ánusz eleve egy erogén zóna, a prosztata orgazmus meg kb. 2x intenzívebb mint a "sima".

Ez a "férfi G-pont".

2018. márc. 17. 16:10
 10/10 A kérdező kommentje:

Akkor félreértettem az írásod. Elnézést.

Azért a G pontom még rejtve marad.

Ha a páromnak ez jó, akkor nekem is. Minden megbeszélés kérdése. Bár most arra akar rávenni, hogy én is csókkal illesem a hátsóját. Hááát nen tidom. Nem tudok elszakadni a gondolattól, hogy mi távozik ott.

De azért majd egy közös fürdés alkalmával megpróbáljuk. Kitudja lehet még tetszeni is fog.

2018. márc. 17. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!