Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha kisebb pénisszel rendelkező sráccal vagytok, hogy szoktatok önbizalmat önteni belé?
Figyelt kérdés
Ha érzitek rajta, hogy szüksége van rá.2018. márc. 14. 22:06
1/8 anonim válasza:
“Biztosan találsz majd olyan lányt, akinek ez is megfelel.”
2/8 anonim válasza:
"Nem kell ezt még levágni....leszárad ez magától is..."
3/8 anonim válasza:
'' Ez jobb, így lehet mélytorkozni.''
4/8 anonim válasza:
Durvulhatsz is, nagy kárt nem teszel bennem.
5/8 anonim válasza:
Én 8 hónapig voltam egy sráccal, akinek kb. 10 centis volt. Nem a péniszmérete miatt lett vége. Szerettem. Az önbizalmat az adta meg neki, hogy szerettem. Én úgy gondolom.
6/8 anonim válasza:
Olyan gonoszak vagytok:D hat figyelj nekem a mellem kicsi, az igazsag az az hogy leszbikus vagyok es nem voltam fiuval de en ugy gondolom/ismerem magam hogy lelket öntenek ilyen sracba :)
21/L
7/8 Noren1989 válasza:
Maradjunk annyiban, hogy az àltalad felvàzolt jelenség annyira gyakori, mint a szökőàr Békés-megyében.
8/8 anonim válasza:
Sehogy. Nem azért szexelek valakivel, hogy terápiás kezelést nyújtsak neki. Ha odáig eljutok vele, hogy szexeljünk, akkor remélem, hogy tudatában van annak, hogy minden mértékben vágyom rá, és teljesen megfelelőnek tartom. Amennyiben nem, inkább annyiban hagyom a dolgot, mert számomra a szex felhőtlen élvezet, és teljesen elrontja a dolgot, ha valamelyik fél végig csak szorong. 22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!