Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész nap az erotika szalag fut a fejemben. Hogy lehetne a süllyesztőbe küldeni, mintha megint kiskölyök lennék akit egy cseppet sem érdekel az erotika?
Kicsit kamunak érzem a kérdést. De ha nem az, akkor jó hírem van: lányként csak egy nagyon fontos dolgot kell tudnod a pártaláláshoz. Figyelj, mondom! Jól figyelsz? Szóval:
_____________L-Á-T-S-Z-A-N-I____________
Ha képes vagy megvalósítani ezt a bonyolult dolgot, akkor lesznek fiúk, akik bepróbálkoznak nálad, te pedig kiválaszthatod a neked legmegfelelőbbet, és hagyhatod neki, hogy szanaszét keféljen. Örülök, hogy segíthettem.
"Nincs párom, nem vagyok senkibe szerelmes, viszont a hormonok dolgoznak... ^^'"
Tinderről hallottál már? Ott a legegyszerűbb látszanod, ha nem akarsz mondjuk szórakozóhelyekre járkálni.
"Nincs párom, nem vagyok senkibe szerelmes, viszont a hormonok dolgoznak... ^^'"
Nekem nem úgy tűnik, mintha téged a kapcsolat érdekelne. Amúgy a tinderen simán lehet kapcsolatot is találni. Lányként bármire használhatod a tindert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!