Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meselnétek nekem izgato storykat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meselnétek nekem izgato storykat?

Figyelt kérdés
Nagyon halas lennek ha irnatok olyan erotikus vagy izgato storykat amikre felizgulok es tudok egy jot maszturbalni. Nem tudom ezt fontos e de lany vagyok .Az ekezetekert bocsanat hozzaszoktam hogy nem irom oket remelem senkit se zavar!

2018. febr. 19. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Egy szöveg ékezet nélkül olyan, mint a szex f**z nélkül.
2018. febr. 19. 19:31
 2/8 Mádár0218 ***** válasza:
100%
Minjárt jönnek neked a privátok :D
2018. febr. 19. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Rezsicsökkentés. REZSICSOKKENTES!!
2018. febr. 19. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Ó szinte éreztem...

Hozzánk begyűrözött már a begyűrűzés is.

2018. febr. 19. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Elmesélem hogyan vesztetem el a szüzességem én meg fiú vagyok. Egy prostitultat hívtam fel telefonon hogy el akarom veszteni. Felmentem nagyon kedvesen fogadott bugyiban, mire bementem a szobába egyet fordultam és teljesen meztelen volt. Nagyon szép teste volt. Először megmasszírozott hogy ellazuljak utána pedig elkezdett gumi nélkül leszopni. Nagyon szeretet a farkamat jó rendesen bekapta. Utána beleült és a kezét a melkasomra tette és rendesen meglovagolt nekem pedig a szívem majdnem kiugrott. Mondta is hogy azta mennyire dobog a szíved. Utána én dugtam meg és közben még nyögött, bár szerintem nem élvezte annyira, csak megjátszotta elég érdekes volt dugni egy olyat akit azt se tudom hogy hívnak. Ráadásul elég tág is volt, biztos szétbaszták már páran, mivel így se mentem el folytatta a kézimunkát és a szopást, egy óra után elélveztem, lenyelte és hazajöttem. :)
2018. febr. 19. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Googleba beírod, hogy szextörténetek.

Ott olyat keresel, amilyet akarsz.

2018. febr. 19. 19:45
 7/8 anonim ***** válasza:
55%

Biszex lány vagyok. Egy délután ültem a nappaliban, vártam Kingát a barátnőmet. Aztán kopogtak az ajtón. Kinga volt az..Behívtam a nappaliba, rajta egy dzseki volt, rajtam pedig egy köntös. Levette a dzsekiét én pedig a köntösöm! Mindkettőnk alatt csak a fehérnemű volt. Kinga rávetődött a kanapéra én pedig ráfeküdtem Kingára és vadul csókolózni kezdtünk.. Egy gyors mozdulattal levettem a melltartóját. Csókolgattam a nyakát aztán egyre lejebb mentem. Elértem a cicjéhez. Maszírozni kezdtem mire ő felnyögött. Ezután elkezdtem nyalni és beszippantottam aztán még lejjebb mentem a köldökéhez.. Nyalogattam mire ő mosolygott. Végül a puncijához értem. Levettem csipkebugyiát, és mielőtt nekivetettem volna magam megálított.

-Lilien hozd a kötelet.

-Hát jó. -mondtam.

Bementem a hálóba egy kötélért. A kanapé sarkaihoz kötöztem a kezét hogy csak én tudjam kényeztetni.. Nyalni kezdtem a punciját, közben a csiklóját izgattam.. Ő hangosan nyögdécselt.. Csak nyaltan, nyaltam azt a gyönyörű punciját. Egyre gyorsabban. Végül elöntötte a kéj.. Erre én bedugtam három ujjam és fokozatos gyorsasággal ujjazni kezdtem. Jó mélyre benyomtam neki. Aztán csengettek. Kihutam az ujjaim a pinájából, felvettem a köntösöm és ajtót nyitottam. A szomszéd fiú, Erik volt az. Gyere beljebb! Mondtan és bekísértem a nappaliba. Látta hogy Kinga meztelenül van, odament és berajta a szájába, nagy péniszét. Én pedig tovább nyaltam. Aztán cseréltünk. Erik, bedugta kingának, méretes faszát, én pedig a szája felé mentem és nyalni kezdett.. Mielőtt elélveztem volna ő is megujjazott. A mennyországban éreztük magunkat..

2018. febr. 19. 19:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Reggel hirtelen ébredek fel. Érzem, hogy még mellettem fekszel, halkan szuszogsz elégedetten. Nem is értem, hogy miért keltem fel, aztán ránézek az órára, már fél 10 van. Felkelek, lezuhanyozom, majd téged is keltelek, késésben vagyunk. Kérdezed is, hogy miért sietünk, vagy, hogy hova akarlak vinni, de én azt mondom, hogy meglepetés lesz. Bezavarlak zuhanyozni, de te utánam kapsz, és hívogatsz. Mondom is, hogy én már lezuhanyoztam, és gyors legyél, mert sietnünk kell. Látom a csalódást a szemedben. Gyorsan összedobtam valami reggelit, és ettünk, majd szóltam, hogy bikinit vegyél fel a ruhád alá. Látom, ahogy felragyog a szemed. Végre rájössz, hogy strandra megyünk. Sajnos a gyors járatot már lekéstük, ezért a lassabbal kel menni, amivel kb 35 perc az út. Felszállunk a buszra szinte teljesen üres. Persze nem busz a busz nyugdíjasok nélkül, szóval most is van egy pár... Leghátra ülünk, te be az ablak mellé én meg melléd. Rövid feszülős nadrág van rajtad felül meg a bikinihez egy ingszerű ruhácskát vettél fel. Elbeszélgetünk, megbeszéljük a napot egy pár perc alatt. Strand, valahol ebéd majd, utána haza pihi, majd délután bemutatsz egy barátnődnek, utána este vacsi és mozi... Miközben beszélgetünk, nem is igen fogtam föl mit mondtál a barátnődről, mert kigomboltad az ingedet és a szemem a melleidre ragadt. Persze észre is vetted, és még rá is játszol. Elkap a méreg, hogy így játszol velem és a vágyammal. Gondolok egyet, és szép lassan átnyúlok hozzád. Az előttünk lévő ülés kitakar téged szóval senki nem lát minket... Szép lassan elkezdem az oldaladat simogatni, a másik kezemmel a combodat a térdedtől felfelé a csípődig, majd vissza. Látom rajtad, hogy csillog a szemed, mert azt hiszed itt fogunk dugni. De nem, most én vagyok az úr. A jobb kezem szép lassan becsúsztatom a nadrágodba, majd lassan elkezdelek dörzsölni a bikinin keresztül. Eleinte szép gyengéd körkörös mozdulatokkal, majd egyre erősebben nyomva egyre gyorsabb tempóban. Aztán fel-le mozgatom. Benyúlok a bikini alá, a nagy ujjamat a vágatra teszem a mutató és a gyűrűs ujjammal a szeméremajkaid fogom, közre majd elkezdelek dörzsölni, eleinte csak egy kicsit nyomom a kezem, majd egyre erősebben. Mikor már úgy érzem, hogy elég nedves vagy beléd tolom a nagyujjamat. Eddig is már jócskán benedvesedtél, de ez még adott egy újabb lendületet neked. Behajlítom az ujjamat, és elkezdelek csuklóból mozogva ujjazni. Látom rajtad, hogy élvezed, hogy lassan elélvezel. Odanyúlok a bal kezemmel is, és elkezdem a szeméremdombodat lefelé nyomni, közben persze fokozom a tempót, mindemellett a busz is rázkódik. Szerencsére elég hangos a busz így nem hallja más, ahogy lihegsz. Csak az enyém vagy, nem osztoznék meg rajtad más férfival. Odahajolok a füledhez, és belesúgom, hogy ma irdatlanul meg foglak dugni. Ekkor a busz egy mély kátyúba megy és elélvezel a hirtelen pluszlökéstől, na meg attól, amit mondtam, nem hagyom abba az ujjazást, de azért lassítok a tempón. Majd amikor látom, hogy végre kitisztultál, szép lassan kihúzom belőled az ujjam. Ki vagy pirosodva és lihegsz is egy kicsit, odahajolok hozzád, és megcsókollak, majd a füledbe súgom, hogy ezt az éjszakáért kaptad. Lassan a busz is megérkezik végre, szóval pakolunk és irány a strand....

Jó lesz?

2018. febr. 19. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!