Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Írtok storykat amelyben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írtok storykat amelyben lebuktatok akár szex közben, akár maszti közben?

Figyelt kérdés

2017. júl. 20. 13:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Nemed?
2017. júl. 20. 13:26
 2/13 A kérdező kommentje:
Mi köze a nemhez? Storykat kértem. Amúgy nő nő
2017. júl. 20. 13:27
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

recskáztam és apu rámnyitott épp leszoptam magam

Nagyon elcsodálkozott

2017. júl. 20. 13:37
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Éjszaka kellős közepén jöttem haza. Be voltam csavarva, mint a villanykörte. Le akartam ülni szarni, de bezuhantam a slozi mellé és pont a pumpába ültem bele. Nem volt kellemes, de valahogy (gondolom a nagy ijedtségben) felállt a műszer. Na, gondoltam, ha már így alakult, gyorsan rárántok, álló fasszal amúgy sem lehet szarni. Erre kinyilík az ajtó, felnézek, ott áll a fater. Én meg ott ülök a slozi mellett, seggemből lóg a pumpa, kezemben a farkam. Majd a következő párbeszéd zajlott le:

- Te meg mi a jó büdös lófaszt csinálsz?

- Nem tudom...

- Akármi is ez, fiam... Halkabban csináld.

2017. júl. 20. 14:00
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

3

az kemény ...

nekem ennyire durva nem volt, viszont volt jó pár, csak pl: nem hallottam h megjöttek unokatesómék, az meg pont rám nyitott (fiú), aztán lépcsőházban (amúgy itt extra izgi), pincében meg szabadban. ez épp elég :)

2017. júl. 20. 14:22
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

Van egy csomó, nem írom le mindegyiket, meg csak röviden:

- nyaralás alatt a zuhanyzóban rámnyitott a velünk nyaraló MILF ismerősöm miközben éppen kivertem

- anyuka ránk nyitott miközben dugtam a lánya barátnőjét

- a csaj húga ránk nyitott, miközben lovagolt rajtam

- éppen masztiztam mikor hangtalanul random betoppant anyám egyik barátnője és rámnyitott

- csaj osztálytársam rajtakapott, amint éppen dugom a másik csaj osztálytársamat

2017. júl. 20. 14:32
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Házibuliba az ünnepelt anyukáját keféltem épp kutyába, amikor valami oknál fogva feljött az egész banda és bejöttek a szobába :D nagyon gáz volt de a nő kizavarta a fiát és a spanokat utánna befejeztük
2017. júl. 20. 16:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Gimis koromba amikor az akori barátnőmmel a fürdőbe csináltuk és bejött anyukám pucéran mert fürdeni ment,totál kikaptam :/
2017. júl. 22. 01:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

- munkahelyen kolléganőt lestem miközben átöltözött, én vertem rá, de egy másik meglátott

- nagynéném rám nyitott, pont mikor végeztem és jött ki az anyag

2017. júl. 22. 16:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem a 13 éves öcsém látott meg önkielégítés közben. Egyedül voltam otthon és nem vettem észre, mikor hazajött. Aztán szemét módon végignézte az egészet amíg végeztem, csak utána köszönt rám nagy vigyorogva. Akkor láttam csak, hogy az ajtóból les. Később, mikor nem számított rá, visszaadtam neki a kölcsönt. Nem mintha érdekelt volna, de legalább nagyot égett ő is. (15/L)
2017. júl. 26. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!