Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtok storykat amelyben lebuktatok akár szex közben, akár maszti közben?
recskáztam és apu rámnyitott épp leszoptam magam
Nagyon elcsodálkozott
Éjszaka kellős közepén jöttem haza. Be voltam csavarva, mint a villanykörte. Le akartam ülni szarni, de bezuhantam a slozi mellé és pont a pumpába ültem bele. Nem volt kellemes, de valahogy (gondolom a nagy ijedtségben) felállt a műszer. Na, gondoltam, ha már így alakult, gyorsan rárántok, álló fasszal amúgy sem lehet szarni. Erre kinyilík az ajtó, felnézek, ott áll a fater. Én meg ott ülök a slozi mellett, seggemből lóg a pumpa, kezemben a farkam. Majd a következő párbeszéd zajlott le:
- Te meg mi a jó büdös lófaszt csinálsz?
- Nem tudom...
- Akármi is ez, fiam... Halkabban csináld.
3
az kemény ...
nekem ennyire durva nem volt, viszont volt jó pár, csak pl: nem hallottam h megjöttek unokatesómék, az meg pont rám nyitott (fiú), aztán lépcsőházban (amúgy itt extra izgi), pincében meg szabadban. ez épp elég :)
Van egy csomó, nem írom le mindegyiket, meg csak röviden:
- nyaralás alatt a zuhanyzóban rámnyitott a velünk nyaraló MILF ismerősöm miközben éppen kivertem
- anyuka ránk nyitott miközben dugtam a lánya barátnőjét
- a csaj húga ránk nyitott, miközben lovagolt rajtam
- éppen masztiztam mikor hangtalanul random betoppant anyám egyik barátnője és rámnyitott
- csaj osztálytársam rajtakapott, amint éppen dugom a másik csaj osztálytársamat
- munkahelyen kolléganőt lestem miközben átöltözött, én vertem rá, de egy másik meglátott
- nagynéném rám nyitott, pont mikor végeztem és jött ki az anyag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!