Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtok storykat amelyben lebuktatok akár szex közben, akár maszti közben?
A táborban a 3 másik szobatársammal arról beszélgettünk, hogy kinek mekkora van. Azon röhögtünk, hogy mind a négyen kamuzunk és nem merjük megmondani a valós nagyságot. Mindenki attól tartott, hogy övé lesz a legkisebb, és cikizni fogják miatta. Közben meg mindenki kíváncsi volt a többiek méretére. Én azért, mert már régóta mindenki nagyobbat mondott az enyémnél és biztosan akartam tudni, hogy csak hazudnak, vagy tényleg nekem van túl kicsi.
Lényeg, hogy egyre komolyabban beszélgettünk a méretről, míg végül rászántuk magunkat, hogy megmutatjuk egymásnak felállva is, és aztán mindenkiét lecentizzük. Mikor pedig épp a mérés ment (mind a 4-en meztelenül voltunk + a merevedés) akkor benyitott az ofő. Nézett egy nagyot. Azt mondta, ha végeztünk keressük meg, mert valami feladatot akar adni. Aztán kiment. Nem hozta szóba a dolgot, de iszonyat égés volt. Kínunkban persze nevetünk rajta, de azért nagyon ciki. Szeptemberig remélem elfelejti. (14/f)
Éppen vertem és a szomszéd lány benyitott, majd segített befejezni :D
Éppen nyomtuk a dugást és benyitott az anyja, hu de le lettünk baszva D: 14 évesek voltuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!