Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex az ex pasival miközben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex az ex pasival miközben új párom van?

Figyelt kérdés

1,5 éve szakítottunk közös megegyezéssel mert ki költözött külföldre most haza jött 4 hónapja. Kb 2 hónapja beállított és be hívtam egy kávéra majd másnap megint megjelent és szégyenlem és magam sem tudom hogy jutottunk ide de lefeküdtem vele kétszer is.Azóta folyamatosan kb minden nap élem jön a munkahelyemre és jön át aztán pár órát együtt vagyunk míg a párom nem ér haza (én délután 2-kor végzek a párom este 6ra ér haza) és este már semmi kedvem a párommal szexelni sőt van hogy az is kiborit ha este lefekszünk tvzni és elkezd cirogatni meg a mellemel játszani pedig szeretem legalábbis úgy érzem de az exem teljesen felboritott mindent.Az exem ha nincs itt felidegesit miért bukkant fel konkrétan gyűlölöm erre de ha meg vele vagyok olyan jó érzésem van.

Azt sem tudom mit tegyek hogy tegyek vagy hogy mit kéne egyáltalán csinálnom.

29/N

2018. márc. 14. 16:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem nagyon látok én itt kérdést. Mire szeretnél választ kapni? Ha nem tudod hogy mit kéne csinálnod, illetve hogy mit nem kellett volna csinálnod akkor elég érdekes teremtés lehetsz. Ha meg valaki leringyózik... fáj az igazság? Fogadd el sajnos az vagy. De ez nem jelenti azt hogy ne cselekedhetnél még jól. Amikor azt a részt ecseteled hogy zavar hogy a párod cirógatja a melled... a gyomrom beleforgott.. undorító.
2018. márc. 14. 16:54
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Az a helyzet, kedves ringyózó válaszolók, hogy rohadtul nem bírjátok az őszineséget. Csak a képmutatást tudjátok elfogadni. Én tőletek hányok, nem a kérdezőtől.

Pedig van ilyen. Vágyak, érzések. Újra fellobbant valami. Várj egy kicsit, emészgesd. Lassan le fog tisztulni, hogy érzel-e többet az ex iránt, vagy csak a nemi vágyak ragadtak magukkal. Megesik az ilyen.

2018. márc. 14. 17:33
 13/23 anonim ***** válasza:
66%

Akkor hadd magyarázzam meg #12-nek a dolgot, mint az egyik ringyózó válaszoló.

Igen, vannak fellángolások, igen, vannak elbizonytalanodások, sőt, felbuzgó nemi vágyak is vannak, emlékekkel megtámogatva. De van olyan is, hogy párkapcsolat, azon belül őszinteség, kötődés, tisztesség, és csomó más "szabály", aminek következtében nem fogunk két fél között ide-oda kefélgetni, hanem pontosan azt tesszük előtte, amit mondtál, és átgondoljuk, hogy mi ez, és miért érezzük ezt vagy azt. De ebbe marhára nem tartozik bele, hogy rögtön ki is tárjuk mindenünket.

2018. márc. 14. 17:40
 14/23 anonim ***** válasza:
50%
Az emberi vágyak jellemzően nem úgy működnek, mint a társadalmi elvárások (erkölcs). Van aki kétségbeesik attól, ha magán ezt tapasztalja, van aki viszont simán szereti magát így is, elfojtás helyett a legkisebb lelkiismeretfurdalás nélkül kiéli ezeket, kultrúráltan figyel a diszkrécióra.
2018. márc. 14. 17:47
 15/23 anonim ***** válasza:
Köszönöm hogy jólmegmondta valaki mik a társadalmi elvárások. De meglepő. Nahát. Ócsárolás prüszkölés ringyózás képmutatás helyett javaslom kanyarodjatok vissza a kérdéshez. #12 voltam.
2018. márc. 14. 18:16
 16/23 anonim ***** válasza:
Én azonnal elhagynálak te utplsó szemét dög.
2018. márc. 14. 18:42
 17/23 anonim ***** válasza:

Lehet butaság, de nem lehet hogy még mindig szerelmes vagy az exedbe?

Mert ha le tudsz feküdni az exeddel akkor a mostani párodba nem vagy szerintem szerelmes csak simán szereted.

Viszont gondolkozz el ezen hogy szereted e az exedet vagy csak kívanod.

Ha szereted az exedet, akkor hagyd el a mostani párodat, és menj hozzá vissza.

2018. márc. 14. 18:47
 18/23 anonim ***** válasza:
Ribi szagot érzek.
2018. márc. 14. 18:50
 19/23 anonim ***** válasza:
Szívtelen ribizli vagy. De gondolom ezt te is érzed. A párodat meg ne hülyítsd tovább :D
2018. márc. 14. 19:42
 20/23 anonim ***** válasza:

Remélem veled is megcsinálják ugyan ezt majd egyszer!... És még te vagy felháborodva hogy leku@váznak....

29/F

2018. márc. 14. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!