Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvehetek miniszoknyát?
Figyelt kérdés
167cm 63 kg vagyok. Tehát kövér, szerintetek undorító egy ilyen nőn a miniszoknya?2018. márc. 14. 14:19
12/16 anonim válasza:
Oké, akkor én vagyok az egyetlen, aki szerintema 167 cm / 63kg tényleg kövér ? :D
Vagy fene tudja... képet kénem utasson :D
13/16 anonim válasza:
Persze hogy felveheted!
Csak azt sajnálom hogy nem láthatlak, mert biztosan lenyűgöznél :)
14/16 anonim válasza:
Ha nincs hozza önbizalmad es itt kérdezed meg, ergo tuti feszengenél benne, akkor szerintem ne. A saját érdekedben. Mondjuk 63 kg is sokféle keppen nézhet ki, testalkat, izomzat kérdése. En 50 kg vagyok, sportos, de engem zavarna magamon a miniszoknya, nem vennem fel. Ha téged nem zavar, hogy rövid, sokat mutat, vagy alkatilag lehet nem előnyös akkor vedd fel. A lényeg, hogy te hogy érzed magad benne.
16/16 anonim válasza:
Felvehetsz bármit,amiben jól érzed magad!Szerintem nem vagy kövér,de ha lenne kép akkor tudnánk igazából megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!