Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek miért maszturbálnak, ha van párkapcsolatuk?
Amikor volt baratom en is maszturbaltam kozben, es a szex jo volt. Egyszeruen annyi az oka, hogy hetente egyszer-ketszer tudtuk megoldani az aktust, es nem akartam magamat “kinozni”, ameddig tudok szexelni vele.
Egyebkent ertem mire gondolsz
1: mert maszturbálni jó
2: ez nem szamár, ez más
3: te is eszel McDonaldsot vagy egyéb gyorskaját néha, pedig lehet otthon teli a hűtő
4: a párom is maszturbál ha olyan kedve van
5: a szeretkezés a kettőnk örömszerzéséről szól, a maszturbálás egy jó 10 perces kikapcsolódásról, gőz kiengedésről
Mert a párom nem igényli annyiszor a szexet, mint én.
De nálunk ebből semmiféle sértődés nincs. Ő is masztizik néha, sőt néha együtt csináljuk a hecc kedvéért. :P
26N
Ez nem szamár a ló helyett, hanem teljesen más dolog. Nőként nekem a szexhez testi-lelki ráhangolódás kell. És meghitt hangulat, elég idő, meg energiabefektetés. Ráadásul nekem fontos a tökéletes higiénia és elvárom a páromtól is, szóval ha pl. orált tervezünk akkor egy zuhany a minimum előtte. Ez egy komplett program.
Ezzel szemben egy masztit letudok akár 5-10 perc alatt, két program között, kikapcsolódásként. Nagyjából mindegy milyen hangulatom van, mert ez csak testi dolog, csak nekem szól.
Egyik sem jobb a másiknál, mert teljesen más a céljuk. Az a legjobb, ha mindkettőre van lehetőség.
Ha ettél már valahol jó hamburgert, akkor soha többé az életben nem eszel másutt, ahol mondjuk csak 10 pont helyett 9-et kapna nálad?
Meg különben is... ááh... ezek ilyen beteg komplexusokból adódnak az ilyen kérdések...
A párommal már 11 éve nem szexelünk.Nem igényli.Indokok vannak,de nekem kell a szex.Így marad a kezem.
43/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!