Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyesek miért maszturbálnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyesek miért maszturbálnak, ha van párkapcsolatuk?

Figyelt kérdés
Pl itt is szoktam olvasni,hogy párkapcsolatban élők rendszeresen maszturbálnak,pedig jó a szex. Ha van ló minek a szamár? Szóval értitek.

2018. márc. 14. 12:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Amikor volt baratom en is maszturbaltam kozben, es a szex jo volt. Egyszeruen annyi az oka, hogy hetente egyszer-ketszer tudtuk megoldani az aktust, es nem akartam magamat “kinozni”, ameddig tudok szexelni vele.

Egyebkent ertem mire gondolsz

2018. márc. 14. 13:11
 12/17 anonim ***** válasza:
92%

1: mert maszturbálni jó

2: ez nem szamár, ez más

3: te is eszel McDonaldsot vagy egyéb gyorskaját néha, pedig lehet otthon teli a hűtő

4: a párom is maszturbál ha olyan kedve van

5: a szeretkezés a kettőnk örömszerzéséről szól, a maszturbálás egy jó 10 perces kikapcsolódásról, gőz kiengedésről

2018. márc. 14. 13:26
 13/17 anonim ***** válasza:
77%

Mert a párom nem igényli annyiszor a szexet, mint én.

De nálunk ebből semmiféle sértődés nincs. Ő is masztizik néha, sőt néha együtt csináljuk a hecc kedvéért. :P

26N

2018. márc. 14. 13:26
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez nem szamár a ló helyett, hanem teljesen más dolog. Nőként nekem a szexhez testi-lelki ráhangolódás kell. És meghitt hangulat, elég idő, meg energiabefektetés. Ráadásul nekem fontos a tökéletes higiénia és elvárom a páromtól is, szóval ha pl. orált tervezünk akkor egy zuhany a minimum előtte. Ez egy komplett program.

Ezzel szemben egy masztit letudok akár 5-10 perc alatt, két program között, kikapcsolódásként. Nagyjából mindegy milyen hangulatom van, mert ez csak testi dolog, csak nekem szól.

Egyik sem jobb a másiknál, mert teljesen más a céljuk. Az a legjobb, ha mindkettőre van lehetőség.

2018. márc. 14. 16:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha ettél már valahol jó hamburgert, akkor soha többé az életben nem eszel másutt, ahol mondjuk csak 10 pont helyett 9-et kapna nálad?

Meg különben is... ááh... ezek ilyen beteg komplexusokból adódnak az ilyen kérdések...

2018. márc. 14. 17:25
 16/17 anonim ***** válasza:
mert jolesik!!!!!!!!!!!!!!!
2018. márc. 15. 06:44
 17/17 anonim ***** válasza:

A párommal már 11 éve nem szexelünk.Nem igényli.Indokok vannak,de nekem kell a szex.Így marad a kezem.

43/f

2018. márc. 15. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!