Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, miért vagy miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

GálG kérdése:

Lányok, miért vagy miért nem szeretitek ha az arcotokra vagy a szátokba élveznek?

Figyelt kérdés
volt ezzel kapcsolatos jó vagy rossz élményetek?
2018. márc. 13. 14:00
 1/10 anonim ***** válasza:
10%

Már aki nem szereti...

Nekem csak jó élményeim vannak ezzel kapcsolatban

2018. márc. 13. 14:01
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem volt rossz élményem, nem is engedem akárkinek, de a szájba élvezést jobban kedvelem, mert nem igényel komplett arcmosást esetleg smink felrakást, ha még aznap el szeretnék menni otthonról. Az arcra élvezés inkább esti, éjszakai huncutkodáskor jó. :) Szóval nálam inkább praktikus okok szólnak ellene.
2018. márc. 13. 14:05
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Mert magamon, magamban érzem Őt. Jó érzés, hogy tőlem, rám izgult fel és élvez. Csak jó élményem van.
2018. márc. 13. 14:09
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Én szeretem. Persze, jó a srác figyel arra, hogy ne pont a szemembe találjon. :)

21/L

2018. márc. 13. 14:11
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
Én szeretem mindkettőt. 35/N
2018. márc. 13. 14:47
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Megalázó
2018. márc. 13. 16:36
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

Azért jó mert tudom hogy neki is jó. Kevés emberbek engedtem meg a szájbaélvezést (csak ha kölcsönös a vonzalom vagy szerelem) de akinek igen annak szivesen.

Arcra még sose volt. De nem is vágyom rá. felesleges nyűg meg annyira nem lehet kellemes a nőnek főleg ha még aznap ki kell mozdulni.

2018. márc. 13. 16:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

az arcra élvezést megalázónak, lealacsonyítónak tartom

a szájba élvezés a negatív tapasztalat miatt nem játszik nálam (nem az íze, hanem az állaga miatt majdnem elhánytam magam :D)

25N

2018. márc. 13. 18:30
 9/10 anonim ***** válasza:

A számba mehet, azzal nincs semmi bajom.

Arcra csak egyszer próbáltam, és a partnerem véletlenül belelőtte a spermát a szemembe...iszonyúan csípett, és be is vörösödött, azóta finoman szólva nem érzem szükségét a dolognak:).

2018. márc. 13. 19:48
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2018. márc. 14. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!