Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért vagy miért nem szeretitek ha az arcotokra vagy a szátokba élveznek?
Már aki nem szereti...
Nekem csak jó élményeim vannak ezzel kapcsolatban
Én szeretem. Persze, jó a srác figyel arra, hogy ne pont a szemembe találjon. :)
21/L
Azért jó mert tudom hogy neki is jó. Kevés emberbek engedtem meg a szájbaélvezést (csak ha kölcsönös a vonzalom vagy szerelem) de akinek igen annak szivesen.
Arcra még sose volt. De nem is vágyom rá. felesleges nyűg meg annyira nem lehet kellemes a nőnek főleg ha még aznap ki kell mozdulni.
az arcra élvezést megalázónak, lealacsonyítónak tartom
a szájba élvezés a negatív tapasztalat miatt nem játszik nálam (nem az íze, hanem az állaga miatt majdnem elhánytam magam :D)
25N
A számba mehet, azzal nincs semmi bajom.
Arcra csak egyszer próbáltam, és a partnerem véletlenül belelőtte a spermát a szemembe...iszonyúan csípett, és be is vörösödött, azóta finoman szólva nem érzem szükségét a dolognak:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!