Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, mit szerettek az agyban? Mit csinalnak a csajok amit nagyon elveztek?
Nekem nincs szükségem análra, mélytorokra, a haverokkal sem akarom meghúzatni a párom.
Szeresse kutya pózban is (volt olyan csajom aki ezt nem engedte, mert kur_vás_nak gondolta), szeressen valamennyire szopni. Az sem baj ha rosszul szopik, majd megtanítom, hogy kell jól.
Az sem zavar ha szex közben csak fekszik, mint egy darab fa. Ez igazából még tetszik is. Ha van benne egy kis alárendeltség iránti vágy az plusz pont, de nem kötelező.
Engedje, hogy kb 3/4 órán át dug__jam, mert nehezen tudok elmenni. Ez szerintem tolerálható.
Nekem nagyon tetszet amikor hajnalban a vekker helyett szopásra ébredtem!
De nem vagyunk egyformák, más pasiknak mások az igényei!
#16 :Dddddd
Hát kinek mi, de én szerintem úgy megijednék, hogy azzal a lendülettel pofánb...nám véletlenül, ő meg reflexből leharapná a farkamat... :D
Azt hiszem maradok a jól bevált Kakukk vol 2 ébresztőnél.
Mit csináljon egy lány? Fókuszáljon a kettőnk között feléledő csodálatos érzésekre és szexuális energiákra.
A techika másodlagos kérdés. Csinálhat a lányka bármit, ha nincs ott fejben az aktusban, akkor csak egy maszturbációs kiszolgáló személy lesz. A szeretkezés attól szeretkezés, hogy teljesen elmélyülünk és feloldódunk egymásban. Amíg ez nem megy, addig ne gondolkozz semmi olyan mutatványban, ami nem belőled jön. Minden, amit magadra erőltetsz vágy nélkül, jó eséllyel a károdra fog válni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!