Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 60 kilós pasinak nehezebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 60 kilós pasinak nehezebb megdugni egy 120 kg -os nőt?

Figyelt kérdés
Nehezebb mint mondjuk egy átlagos, izmos pasinak, egy átlagos, vékony de azért formás lányt?
2018. márc. 11. 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Istenem , de gyenge vagy.
2018. márc. 11. 16:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Nehezebb. Akkora testhez hozzà kell tudni férni... nameg a lovaglás, lehet leszakad a padlózat is... a szomszédnak a mennyezet, a panel...
2018. márc. 11. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha a nő 120 kilós, akkor minden azon múlik, mennyire tud szétterpeszteni. Ha fele annyi kiló vagy, jobban a combjai közé férsz. (Azért házi videót ne készíts róla, mert elég mulatságos látvány...) :D
2018. márc. 11. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem konnyű... Ott hajtogatsz rajta p_nat ahol akarsz :)
2018. márc. 11. 16:31
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Majd írd le milyen volt.
2018. márc. 11. 17:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Na túl vagyok rajta... Kutyában nem volt nehéz, bár ha én is túlsúlyos lennék, lehet nem fértem volna a puncihoz, nemtom.

Meg is lovagolt, ott azért éreztem a súlyát, de valahogy úgy helyezkedett, hogy nem volt vészes.

Jó volt.

2018. márc. 11. 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:
😂😂
2018. márc. 11. 18:47
 8/8 Noren1989 ***** válasza:
Nem. Ott hajtasz rajta puncit, ahol jólesik. A kérdés, hogy MILYEN INDÍTTATÁSBÓL AKARSZ TE ILYET TENNI MAGADDAL?
2018. márc. 11. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!