Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdtem a fönökömmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a fönökömmel többször is és most bűn tudatom van elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Végülis az élettársammal szakítottam és míg nem voltunk együtt többször le feküdtem a fönökömmel még akkor is amikor tepert utánam a volt párom mert jól éreztem magam vele szexuálisan tehát nem szerettem a főnököm csak jó volt vele a szex.Most 5 hónap után úgy néz ki a volt párommal kibékülünk lassacskán elmondjam neki hogy szexeltem a fönökömmel vagy inkább tartsam meg titoknak?

27/L

2018. márc. 11. 15:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%

Ismerik egymást? Annál jobb.

A főnököd helyében ezzel nyitnék legközelebb a pasidnak :D

Azt hiszem, rövid párkapcsolat lenne.

2018. márc. 11. 17:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha újra összejönnél vele, akkor inkább ne. Valóban, ne tagadd le, de egyszerűen ne is említsd meg.

A főnököddel is megbeszélheted a dolgot, hogy ő se fecsegjen.

2018. márc. 11. 17:49
 13/21 anonim ***** válasza:

Miért hiszik azt a nők, ha elmondják a megcsalást, akkor a párjuk majd idővel megbocsájt és a végén mindketten ellovagoltok a naplementében?

Ez csak romantikus képzelgés! Semmi több!

Ha ilyet olvasok, erről mindig az alábbi előadás jut eszembe. Amit én egészében láttam anno a tévében, kár hogy csak kis részlet van belőle…

https://www.youtube.com/watch?v=s5wzhLe4aaU

De a lényeget jól összefoglalja. Ne áltasd magad azzal, hogy ha elmondod az jó! Mert ezzel nem lesz jó csak a saját lelkiismeret furdalásod csökkentenéd, ennyi!

Ha már megtetted, hallgass róla, és ha furdal a lelkiismeret furdalás, hát ez van!

Viseld el!

Hidd el, ha tényleg szereted, akkor hallgatsz erről, mert az már a múlt…

2018. márc. 11. 18:35
 14/21 anonim ***** válasza:
Legyél vele őszinte! Talán így kapsz egy esélyt....
2018. márc. 11. 19:14
 15/21 Noren1989 ***** válasza:
Emelést kaptál legalább? Cafeteria, vagy erzsi utalvány?
2018. márc. 11. 20:06
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem kaptam érte semmit se. De megbeszéltem a fönökömmel hogy nem mondja el és amint tudok új munkát szerezni tovább állok és a barátommal is beszéltem hogy holnap haza költözik és úgy döntöttem nem mondom el neki és marad az én kis titkom
2018. márc. 11. 20:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor olyan dolgokat is hagytál a főnöködnek, amit a padidnak nem? :)
2018. márc. 11. 21:20
 18/21 A kérdező kommentje:
Miben befolyásolja ez a kérdést kedves utolsó válaszoló.
2018. márc. 11. 22:04
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez amúgy engem is érdekelne, hogy a főnöködnek engedtél-e olyat, amit az élettársadnak nem. :)
2018. márc. 11. 22:08
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap hallgatás az előző kérdésre, szóval a válasz valószínűsíthető, hogy igen! :D
2018. jún. 11. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!