Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pàrom haragszik rám amiért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pàrom haragszik rám amiért maszturbàlok. Mot tegyek? Hazudjak neki?

Figyelt kérdés

En 20 a pàrom 23 èves. Van hogy 2-3-4 napig nem talalkozunk munka és egyetem miatt ès olyankor én magamhoz szoktam nyúlni, amire a pàrom mimdig rákérdez én meg sosem hazudok, de mindig nagyon kiakad..pedig a szexualis eletunk rovasara nem megy mert en tobbet maszok ra..

Mit tegyek?

2018. márc. 11. 09:33
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Dobd ki. Ez egy hülye!
2018. márc. 11. 09:39
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Nem szoktam ilyet tanácsolni, de ha tényleg nem érti meg, akkor ez egy kegyes hazugság lenne.

Az élet más területén egyébként jól megvagytok? Azonosan látjátok a világot?

2018. márc. 11. 10:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Dobd ki. Komplexusos.. azt hiszi a répája nem elég neked.
2018. márc. 11. 10:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez a te belső ügyed.Miért engeded, hogy ezért felelősségre vonjon, esetleg bűntudatot ébresszen benned?

Ha másképp nem megy hallgasd el, vagy hazudj. Az életben annyiszor van úgy, hogy egy kegyes hazugsággal megoldódnak a dolgok.

2018. márc. 11. 10:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

nehogy már engedélyt kelljen kérni tőle még ehhez is... Jézus... :D szerintem is van némi komplexusa és azt hiszi h nem elég neked. Magyarázd el neki, hogy kívánod a szexet amikor sokáig nem találkoztok, és magadhoz nyúlsz ahelyett. Ez nem megcsalás, nem is értem, mi a probléma.

25N

2018. márc. 11. 11:04
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
Semmiképp ne hazudj,ne légy olyan amilyen nem akarsz lenni!! De ne legyél anyám asszony katonája sem.Mond meg neki ha nem tetszik akkor szia keress mást,örülnie kellene neki hogy nem csalod.
2018. márc. 11. 11:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne vedd figyelembe ő mit mond ha téged izgat sok siket hozzá.
2018. márc. 11. 12:22
 8/10 anonim ***** válasza:

A párod egy hülye! Bocsánat!

Két dolgot tehet! Vagy gyakrabban szexel veled (remélhetőleg orgazmust is okozva!), vagy tudomásul veszi, hogy neked intenzívebb a szexuális életed!

Ha ez hosszabb távon sem változik, az meg fogja keseríteni a kapcsolatodat! És akkor Te is választhatsz, hogy vagy így, ilyen kapcsolatban maradsz, ilyen félig-meddig kielégítetlenül élsz vele, vagy szakítasz és keresel egy potensebb pasit!

2018. márc. 11. 13:45
 9/10 A kérdező kommentje:
Màs egyèbként minden jó, annyi hogy nekem nèha kevès a szex, de ami van az fantasztikus, mindig elmegyek..de eezen teljesen kiakad.. csak nem tudom akkor minek kerdezi
2018. márc. 11. 21:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Magyarázd el ezt neki.

Amúgy, ha nem akar dugni, máshogy is kielégíthet.

2018. márc. 12. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!