Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pàrom haragszik rám amiért maszturbàlok. Mot tegyek? Hazudjak neki?
En 20 a pàrom 23 èves. Van hogy 2-3-4 napig nem talalkozunk munka és egyetem miatt ès olyankor én magamhoz szoktam nyúlni, amire a pàrom mimdig rákérdez én meg sosem hazudok, de mindig nagyon kiakad..pedig a szexualis eletunk rovasara nem megy mert en tobbet maszok ra..
Mit tegyek?
Nem szoktam ilyet tanácsolni, de ha tényleg nem érti meg, akkor ez egy kegyes hazugság lenne.
Az élet más területén egyébként jól megvagytok? Azonosan látjátok a világot?
Ez a te belső ügyed.Miért engeded, hogy ezért felelősségre vonjon, esetleg bűntudatot ébresszen benned?
Ha másképp nem megy hallgasd el, vagy hazudj. Az életben annyiszor van úgy, hogy egy kegyes hazugsággal megoldódnak a dolgok.
nehogy már engedélyt kelljen kérni tőle még ehhez is... Jézus... :D szerintem is van némi komplexusa és azt hiszi h nem elég neked. Magyarázd el neki, hogy kívánod a szexet amikor sokáig nem találkoztok, és magadhoz nyúlsz ahelyett. Ez nem megcsalás, nem is értem, mi a probléma.
25N
A párod egy hülye! Bocsánat!
Két dolgot tehet! Vagy gyakrabban szexel veled (remélhetőleg orgazmust is okozva!), vagy tudomásul veszi, hogy neked intenzívebb a szexuális életed!
Ha ez hosszabb távon sem változik, az meg fogja keseríteni a kapcsolatodat! És akkor Te is választhatsz, hogy vagy így, ilyen kapcsolatban maradsz, ilyen félig-meddig kielégítetlenül élsz vele, vagy szakítasz és keresel egy potensebb pasit!
Magyarázd el ezt neki.
Amúgy, ha nem akar dugni, máshogy is kielégíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!