Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki vagy menő, ha egy 20 év körüli srác fel tud szedni szexre 40-es hölgyeket?
Figyelt kérdés
2018. márc. 10. 15:02
11/15 anonim válasza:
Normálisabb csajokat bosszanta az, hogy az idősebb nők elkényelmesítik a srácokat.
12/15 anonim válasza:
Elkényelmesítik?Ezt hogy érted?
13/15 anonim válasza:
Úgy, hogy a 10+ évvel idősebb csajok szórakozóhelyeken már szinte lavadásszák a srácokat. Többször láttam már olyat, hogy rendes kiscsajok, rendes srácokkal lemennek (baráti társaság, benne 1-2 pár, a többiek a barátaik), srácok kicsit balf...szok nem mernek a csajokhoz közeledni, isznak pár piát, utána pedig idősebb nők kezdenek rájuk nyomulni. Balf...sz gyerekek örülnek, hogy ilyen 10+-os punci még az este meglesz. Szóló kiscsajoknak meg ez nagyon sértő, mert ők azért nem úgy képzelik el, hogy ők riszálják magukat, első este meg dugással kezdjenek.
14/15 anonim válasza:
13-as, én azért nem hinném,hogy ez így van.
Sőt, a mai fiatal lányok - persze kivétel mindig akad- bevállalósabbak mint a negyvenes nők. Itt persze azokra a 40-es nőkre gondolok akik nem a szórakozóhelyeken vadásszák le a fiatal srácokat mert szerintem Ők kevesen vannak, és nem kérdés,hogy egy fiatal srác nem vevő ezekre az ott megtalálható, mindenre kapható nőkre.
15/15 anonim válasza:
Szerintem inkább nevetséges ha valaki ezzel akar vagánykodni h hahha megdugtam egy 40-est
és akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!