Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ciki vagy menő, ha egy 20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ciki vagy menő, ha egy 20 év körüli srác fel tud szedni szexre 40-es hölgyeket?

Figyelt kérdés
2018. márc. 10. 15:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Normálisabb csajokat bosszanta az, hogy az idősebb nők elkényelmesítik a srácokat.
2018. márc. 10. 17:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Elkényelmesítik?Ezt hogy érted?
2018. márc. 10. 19:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy a 10+ évvel idősebb csajok szórakozóhelyeken már szinte lavadásszák a srácokat. Többször láttam már olyat, hogy rendes kiscsajok, rendes srácokkal lemennek (baráti társaság, benne 1-2 pár, a többiek a barátaik), srácok kicsit balf...szok nem mernek a csajokhoz közeledni, isznak pár piát, utána pedig idősebb nők kezdenek rájuk nyomulni. Balf...sz gyerekek örülnek, hogy ilyen 10+-os punci még az este meglesz. Szóló kiscsajoknak meg ez nagyon sértő, mert ők azért nem úgy képzelik el, hogy ők riszálják magukat, első este meg dugással kezdjenek.
2018. márc. 10. 20:15
 14/15 anonim ***** válasza:

13-as, én azért nem hinném,hogy ez így van.

Sőt, a mai fiatal lányok - persze kivétel mindig akad- bevállalósabbak mint a negyvenes nők. Itt persze azokra a 40-es nőkre gondolok akik nem a szórakozóhelyeken vadásszák le a fiatal srácokat mert szerintem Ők kevesen vannak, és nem kérdés,hogy egy fiatal srác nem vevő ezekre az ott megtalálható, mindenre kapható nőkre.

2018. márc. 10. 21:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább nevetséges ha valaki ezzel akar vagánykodni h hahha megdugtam egy 40-est

és akkor mi van?

2018. márc. 10. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!