Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki vagy menő, ha egy 20 év körüli srác fel tud szedni szexre 40-es hölgyeket?
Ha Neked csak az számít,hogy a külvilágnak mi erről a véleménye, akkor ciki.Már a kérdés is.
Ha a 40-es nő csinos,ad magára, értelmes, 10/10-es, vagy 9/10-es, akkor erre büszke lehetsz.
Ha nagyon nem ilyen, és csak az a fontos Neki,hogy fiatal pasit kapjon szexre, akkor az ciki.
Nézz magadba, és el tudod dönteni a kérdést.Sokra nem mész azzal ha a trendet akarod követni.
Nekem mindegy.
Sem a tesi vonzalom, sem pedig a szerelem nem korhatáros dolog.
Köszi a válaszokat! Számomra vonzónőkről van szó egyébként, illetve szerintem a kortársaim szemében is azok eléggé. Az biztos, hogy igényesek, de igazából persze, hogy számít nekik a fiatalságom és a külsőm. Csak testiségről van szó...
Szerintem egyébként nem ciki, csak nem tudom hogy felvállaljam e, hogy szoktam idősebb nőkkel is lenni. Pl. ez egy fiatal lánynál nem e hátrány... Már volt, hogy randin kérdezték tőlem, hogy mi a véleményem arról, ha fiatal fiúk "milfek" után futnak.
UI: Kettes bocsi, fel akartalak pontozni, de véletlenül félre nyomtam.
Kettes vagyok, és annak ellenére,hogy lefelé pontoztál :( :) írok ismét. Nem kell felvállalni ezt senki előtt. Még a haverjaid előtt se tedd. A csajok előtt meg főleg ne.
Ha találsz egy igényes nőt az vélhetőleg ragaszkodni is fog ahhoz,hogy inkognitóban maradjon a kapcsolatotok.
Írod,hogy csak szex...ez nem fog menni, a Részedről, és a nő részéről sem. Minimális érzelmet/érzést kell bele vinni, akkor és ott, amikor együtt vagytok.
38 vagyok. Tudom milyen voltam 20 evesen. Most sokkal nyitottabb, tudatosabb, sokkal jobban elvezem en is es partnereim is a szexet. Bar nem is kezdek 20 evessel, mert mint ahogy nekem nagyobb es jobb a szexkulturam, ez a ferfiakra is ervenyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!