Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nálatok a dugás rész meddig tart?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok a dugás rész meddig tart?

Figyelt kérdés

Attól kezdve hogy a farok a punciba kerül, a férfi elélvezéséig. Erre az időre vagyok kíváncsi.

Nálunk olyan 15-20 perc általában.

2018. márc. 10. 10:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10-20
2018. márc. 10. 14:27
 12/16 anonim ***** válasza:
15-20 perc átlagos. Persze van aki tovább bírja, de nálunk volt olyan,hogy egyszerűen "átestünk" a másik oldalra és nem ment egyikünk részéről se a kielégülés.
2018. márc. 10. 15:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Elhúzom 15-20 percig ,kis lassításokkal tempó váltással . Ekkor a nő már elélvezett párszor . Csúcs előtt beteszem natúr a fenekébe , itt 5 max 10 percig időzök telerakom . Óvszer fel és folytatódik a 2. menet vaginában , 10. percnél már alig van észnél és mikor már üvölt addigra én is tele rakom a gumeszt . Tehát 30-40 perc között , volt akinél nem mentem el a 2.nál , ő könyörgött hogy elég mert elájul. Folytattam és hamarosan én is akkorát élveztem hogy még . Ez közel egy órás volt .
2018. márc. 10. 16:35
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Azért is kérdeztem, mert olvastam itt olyan kérdéseket, ahol minden válaszoló 1-2 órákat írt szinte és ez elbizonytalanított.

2018. márc. 11. 09:39
 15/16 anonim ***** válasza:

A 2 perces gyorstüzelők írják, hogy 1-2 órás szex nem létezik. Irigykednek, pedig létezik. Póz váltásokkal, lassítással, késleltetéssel, stb, de létezik. Gyakorolni kell, nem hisztizni.

Ettől függetlenül nem kell beparázni, ha nem bírod 1 órán keresztül, nem ez az átlag nyilván. N/25

2018. márc. 11. 17:16
 16/16 anonim ***** válasza:

3-4 perc volt a legrovidebb, de volt hogy bo haromnegyed oran at ment a reszeles.

Ez sok minden fuggo, de altalanossagban nekem a parommal 15-25 perc kozott mozog.

2018. márc. 11. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!