Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex gumi nélkül?
Sajnos exemmel én is éltem úgy nemi életet, hogy nem volt gumi. Hála az égnek nem lett terhes; de mivel olyan lányról volt szó, akinek nem volt beállva a menzesze normálisan, így állandóan attól rettegtem, hogy mikor lesz terhes.
AZÓTA MÁR CSAK IS GUMI.
De még néha gumi mellett is félek az új barátnőmmel.
Pont nem rég voltunk együtt, és kiszámoltuk, hogy kb 90% eséllyel, pont a 14. napon szexeltünk, amikor is a legkönnyebb a teherbe esés lehetősége, ha felelőtlen az ember.
Az nap 1 órát késett a vonat, amivel mentem volna hozzá, fene tudja, lehet jel akart lenni, hogy az nap nem kellene menni hozzá lehet...
Nagyon remélem hogy nem lesz gikszer belőle.
Hiába védekeztünk, azért félek.
Amúgy meg minden ember más és más. Van akinél működik a megszakításos, de van akinél nem. Erre nem lehet alapozni a döntéshozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!