Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10cm lankadtan és 14cm mereven elég lesz ez a barátnőm kielégitéséhez?
Ne aggódj, a 14 cm tökéletes. Tapasztalatból mondom.
34N
Egymilliomodik ilyen kérdés...
Szerintem ezt azért csináljátok mert abban reménykedtek ha itt megmondjátok mekkora van, majd biztos maguktól jelentkeznek a csajok, ez egy fokkal a péniszmutogatás alatt van, de a célja ugyanaz, figyu attól hogy elmondod mekkora meg ne adj Isten mutogatod, az még nem jelenti azt hogy tudod is használni.
Én nem akarom mutogatni senem hoszem azt hogy majd jönnek maguktól a csajok hálistenek vam barátnőm akit szeretek más nem érdekel. Csak azért kérdeztem mert szerintem nem túl nagy a méretem és itt kaptam rá választ hogy elég lesz ez neki nem tudtam máshogy segítséghez jutni itt nem ismer senki én se őt és itt azért másabb ilyeneket kérdeznem. Képzeld nagyon sokat segítetek főkép egy csaj akinek nagyon sok mindent köszönhetek. Úgyhogy én nem azt kérdeztem hogy irj véleményt mit gondolsz eről a dolgról hanem azt kérdeztem hogy ez elég lesz e a barátnőmnek. A többieknek köszönöm a váladzokat maga biztosabb lettem és már nem aggódom ettől..
Jut eszembe a használatról oda irtam érthetően magyarúl mind ketten szüzek vagyunk akkor szerinted nekem olyan sok tapasztalatom van vagy neki ? Na mind1 a többieknek köszönöm a vaszait. Szép napot helló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!