Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fullos, modell külsejű lakásos prostikhoz is járnak előnytelen külsejű, szűz, lúzer tipusú srácok?
8: Mert nem tudok ingyen lányokat találni bármikor. Nem vagyok alfahím viselkedésű, aki csajozó tehetséggel született és senkitől nem is tanultam meg (akár csak közvetett módon is), hogy hogyan kell csajozni.
A Tinderen amikor kipróbáltam először, mindent beleadva 2,5 hónap után jött össze a szex. Ami nem egyből. Az ingyen rész legalább oké.
Tudok szexhez jutni, csak ha ma eldöntöm hogy akarok és mindent beleadok, akkor mondjuk 1 vagy 3 hónapba telik.
Én sem nagyon élek szociális életet, csak a gyerekkori barátaim vannak, illetve a munkatársaim.
Na most a barátaim szinte kivétel nélkül jóképű, magas, kondizni járó, magasan képzett férfiak. Az egyik állatorvos pl. a másik molkuláris bionikai mérnök, meg ilyenek...
Ők is járnak prostihoz, mert megtehetik.
Abban a korban amiben vannak már nem szívesen járkálnak tömegekkel teli helyekre, hogy részeg csajokat hajkurásszanak.
Valamint az egyiknek felesége és gyerekei is vannak. A prostik azért elég diszkrétek...
Próbálom megérteni az álláspontodat, de nem vagyunk egyformák. Szerinted a barátnő "jobb üzlet", hiszen megadja amit egy prosti, de mindig ott van és ingyért... És még szeret is.
Szóval jobb megdolgozni érte és akkor találok.
Érted! Te értékeled fel a "szerelmet", de mégis azt mondod hogy idő befektettéssel csak úgy "találni" lehet.
Én ebben nem hiszek, az sem biztos, hogy a szerelemben igen. Ha valóban létezik sors, stb. akkor egyszer úgyis megtapasztalom.
De nekem jelenleg nem kell több annál több mint amit egy prosti adhat, sőt. Nem, hogy nem kell, de kifejezetten teher lenne.
Ez nem csak úgy müködik, hogy van és kész és aztán szarok bele, míg a prostizás nagyjából igen.
Egy kapcsolatban nem csak a saját időmet rabolom esetlegesen, hanem a csajét is. Konkrétan befolyásolom az élete egy nem kis szeletét.
Értem én, hogy a mai világban a kapcsolat függő emberek a "normálisak", de én nem ilyen vagyok. Nem akarok csak azért egy ismeretlen emberrel kezdeni komolyabb szinten, hogy csak úgy legyünk. Majd ha elkezdek vonzódni, mondjuk a munkám során egy hasonló érdeklődésű nőhöz, s Őt is érdeklem akkor majd lesz kapcsolatom.
De szeleni addig is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!