Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szólt egy csaj hogy HPV-t kapott és biztos tőlem. Én is
kb 99% eséllyel tudom, hogy kitől kaptam. Ilyenkor én is
szóljak annak?
Figyelt kérdés
Nyáron volt egy szeretőm/szexhaverom pár hónapig, akivel az volt jó, hogy szedett tabit és mindig bele élvezhettem a puncijába. Most ismerkedtem egy lánnyal ilyen október-decemberben és végül nem illettünk össze, de előtte lefeküdtünk azért szerencsére. Ő hívott, persze hisztizve, amit megértek. De mindegy is.
Szerintetek én szóljak ugyanígy tovább a dologról? Elmentem orvoshoz, nekem tünetmentes, szedek gyógyszert, el fog múlni maradandó gond nélkül és más bajom nincs (megnézettem).
Hát amikor már szemölcsök megjelennek, akkor nemtom mi van. De normál esetben nincs tünete, és kb. 3 hónap alatt eltűnik a szervezetedből (pasiknak), bár gondolom normális immunrendszer kell hozzá. Pasiknál amúgy húgycső kaparékból állapítják meg, de csak végső esetben csinálják meg, ha nagyon erősködsz, vagy nagyon gáz a helyzet. Hogy a lánynál milyen tünet jelent meg, azt nem részletezted, de valahogy nekem sántít ez az egész történet.
2018. márc. 7. 23:03
12/17 anonim válasza:
A hpv egy vírus, olyan montz a herpesz. Ha egyszer megkaptad, akkor az benned is lesz, max tüneteid nem lesznek.
Ennyi ostobát! Keféljetek nyakra főre, jol van az.
2018. márc. 7. 23:08
13/17 anonim válasza:
Hisztizve, mi? Remélem lerohad a farkad, te nyomorult.
2018. márc. 7. 23:18
14/17 anonim válasza:
Ja, neked max ennyi, de a no meg is halhat mehnyakrakban emiatt. Nagyon nem lenne vicces. Alap, hogy szolunk ilyenkor, akkoris ha irto kinos a szitu
2018. márc. 8. 00:11
15/17 A kérdező kommentje:
12: Szólok az orvosnak, az orvos tanoncnak és az asszisztensnek akik jelen voltak a vizsgálatomkor, kérdezgettek, a farkamat fogdosták és vért vettek, hogy rosszul tudják és te meg jól.
13: Igen, hisztizve. Ha hisztizve hívott akkor ne mondjam, hogy hisztizve hívott? Ha nem hisztizett volna, akkor nem mondanám hogy hisztizett.
14: Majd szerintem ma este felhívom ezzel azt, aki megfertőzött.
2018. márc. 8. 09:52
16/17 anonim válasza:
Tetszik, hogy ennyi ostobázó kommentelő van, miközben ők az ostobák. A hpv-t le lehet küzdeni. Kinek milyen nehéz az más kérdés. Ellenben a lappangása 6-12 hónap is lehet. Szóval nem biztos, hogy tőled kapta el. A hpv ellen az óvszer sem nyújt 100%-os védelmet, mert nem testnedvekkel terjed, hanem hámszövet és nyálkahártya érintkezéssel. Orállal is fertőzhetsz. Férfiak szempontjából manapság nagyon vitatott, hogy okozhat e rákot. Alapvetően nem, csak esztétikai probléma van vele, ha szemölcsei lesznek. A férfiak szervezete alapvetően könnyebben leküzdi, szóval ők általában csak hordozzák egy darabig, amíg a szervezet magától le nem küzdi. A nőknél viszont gyakran ez okozza a rákot és ezért veszélyes. Mellesleg sok okos kommentelő, könnyen lehet, hogy éppen benned is van hpv valamely törzse átfutóban. Az egyik legnagyobb népbetegség és már az ősemberekben is volt. A lakosság 85%-a találkozik vele élete során és vagy 10%-ban jelenleg is van. Persze ez a szexuális életet élő emberekre vonatkozik. Mellesleg a hepa és egyéb vírusok is sokkal nagyobb százalékban vannak jelen a lakosságban mint azt gondolnátok. Rettenetes a nemi betegségekről való tájékozottsága a lakosságnak úgy általában. Ezzel kéne kezdeni valamit
2018. márc. 8. 11:15
17/17 anonim válasza:
Szerintem a kommentelők a herpesszel keverték, amit csak visszaszorítani lehet, hogy tünetmentes legyen és viszonylag kis kockázatú. Mellesleg, ha szemölcsösség lesz, akkor rettenetes a kezelése a hpv-nek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!