Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szólt egy csaj hogy HPV-t...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szólt egy csaj hogy HPV-t kapott és biztos tőlem. Én is kb 99% eséllyel tudom, hogy kitől kaptam. Ilyenkor én is szóljak annak?

Figyelt kérdés

Nyáron volt egy szeretőm/szexhaverom pár hónapig, akivel az volt jó, hogy szedett tabit és mindig bele élvezhettem a puncijába. Most ismerkedtem egy lánnyal ilyen október-decemberben és végül nem illettünk össze, de előtte lefeküdtünk azért szerencsére. Ő hívott, persze hisztizve, amit megértek. De mindegy is.

Szerintetek én szóljak ugyanígy tovább a dologról? Elmentem orvoshoz, nekem tünetmentes, szedek gyógyszert, el fog múlni maradandó gond nélkül és más bajom nincs (megnézettem).

2018. márc. 7. 22:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi ésszel szabad lábon...
2018. márc. 7. 22:33
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Te állat!
2018. márc. 7. 22:33
 3/17 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok. Köszi!
2018. márc. 7. 22:34
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp szólj neki szerintem, az egészség nem játék és ha tud róla az akitől összeszedted az még nagyobb baj, hogy nem védekezik, szóval akkor észhez kéne téríteni.
2018. márc. 7. 22:34
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A hpv nem mulik el, csak szolok. Innwntöl kezdve az összes nődet megfertözöd. Gartula!
2018. márc. 7. 22:43
 6/17 anonim ***** válasza:
Szóljál neki, igen.
2018. márc. 7. 22:43
 7/17 A kérdező kommentje:

5: Akkor vagy a betegség nevét keverem/kevered/keveri az orvos, vagy a tüneteket.

Ez egy szemölcsös betegség, ami ilyeneket okozhat a nemi szerv környékén, de sokan tünetmentesek. Az orvos azt mondta, hogyha szemölcsös lettem volna, akkor le kellett volna őket fagyasztani. A betegség általában fél-1 év után múlik el, illetve lehet siettetni és enyhíteni a hatását gyógyszerrel.

Direkt rákérdeztem, hogy ez akkor bennem van-e vagy bennem lesz-e örökre és arra azt mondták hogy nem. Konkrétan időt is mondtak, hogy kb mikor lesz hogy már biztosan szexelhetek megint. Na akkor ha ez nem a HPV, akkor hogy hívják ezt?

2018. márc. 7. 22:51
 8/17 anonim ***** válasza:
18%

"A hpv nem mulik el, csak szolok. Innwntöl kezdve az összes nődet megfertözöd. Gartula!"

Ilyen ostobák minek válaszolnak? A nemibeteg gondozóban nem ezt mondják. Sőt még fel sem írnak semmit. A szervezet legyőzi.

2018. márc. 7. 22:54
 9/17 A kérdező kommentje:
8: Nekem is így mondták.
2018. márc. 7. 23:01
 10/17 anonim ***** válasza:
82%
Okosak vagytok. Jár a kecskecsöcs.
2018. márc. 7. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!