Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szólt egy csaj hogy HPV-t kapott és biztos tőlem. Én is kb 99% eséllyel tudom, hogy kitől kaptam. Ilyenkor én is szóljak annak?
Nyáron volt egy szeretőm/szexhaverom pár hónapig, akivel az volt jó, hogy szedett tabit és mindig bele élvezhettem a puncijába. Most ismerkedtem egy lánnyal ilyen október-decemberben és végül nem illettünk össze, de előtte lefeküdtünk azért szerencsére. Ő hívott, persze hisztizve, amit megértek. De mindegy is.
Szerintetek én szóljak ugyanígy tovább a dologról? Elmentem orvoshoz, nekem tünetmentes, szedek gyógyszert, el fog múlni maradandó gond nélkül és más bajom nincs (megnézettem).
5: Akkor vagy a betegség nevét keverem/kevered/keveri az orvos, vagy a tüneteket.
Ez egy szemölcsös betegség, ami ilyeneket okozhat a nemi szerv környékén, de sokan tünetmentesek. Az orvos azt mondta, hogyha szemölcsös lettem volna, akkor le kellett volna őket fagyasztani. A betegség általában fél-1 év után múlik el, illetve lehet siettetni és enyhíteni a hatását gyógyszerrel.
Direkt rákérdeztem, hogy ez akkor bennem van-e vagy bennem lesz-e örökre és arra azt mondták hogy nem. Konkrétan időt is mondtak, hogy kb mikor lesz hogy már biztosan szexelhetek megint. Na akkor ha ez nem a HPV, akkor hogy hívják ezt?
"A hpv nem mulik el, csak szolok. Innwntöl kezdve az összes nődet megfertözöd. Gartula!"
Ilyen ostobák minek válaszolnak? A nemibeteg gondozóban nem ezt mondják. Sőt még fel sem írnak semmit. A szervezet legyőzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!