Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lány fenekelése? L/22
Figyelt kérdés
Férfiak..
Ha megkérne titeket egy szűz lány,akit ismertek hogy fenekeljétek el,mert kiváncsi milyen,mit mondanátok?
Ha a pasi 39
2018. márc. 6. 22:04
2/16 anonim válasza:
Simán tök szexi lehet pláne ha még jó feneke is van. Szerintem fiatalabbak közül kellene választanod de ez csak a saját véleményem. 23F
3/16 Igen, én vagyok! :) válasza:
Ha 39 akkor nem. Csak ha 38.
4/16 anonim válasza:
Az attól függ milyen kapcsolatban vagyunk, de amúgy nagy eséllyel igen :)
5/16 anonim válasza:
Ha lenne valami szexuális vonzalom is: Simán! :P
6/16 anonim válasza:
Részemről semmi akadálya nem lenne!
7/16 anonim válasza:
Mit számít hogy szűz e vagy sem, utána is az marad, persze hogy elverném a seggét :)
8/16 anonim válasza:
Ha ezt szeretné, megtenném, de aztán lelkifurdalásom lenne és lágy kényeztetéssel ellensúlyoznám a fenekelést... :)
39/F (Merő véletlen...)
9/16 anonim válasza:
örömmel megteszem. csak szólj!
39/F
10/16 anonim válasza:
azt mondanám, hogy jöjjön át, kaphat egy kis fenekelést :) 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!