Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, nagyon szeretném meghódítani, de barátja van, mit tehetnék?
A lány naponta 45-60.000ft-ot keres, mert erotikus masszőrként dolgozik.
Szeretném leszögezni, hogy nem prostituált, csak masszőr, csak a barátjának a farka járt benne, nem másé.
A klienseket lecuppantja de soha nem rakja be.
Kérlek ezzel ne is bombázzatok.
Szeretném a szívét elnyerni, de nem tudom hogyan.
Vettem neki egy gyönyörű ezüst nyakláncot, nem az olcsóbbik fajtából, és egy nagyon szép orchideát.
Ő ezt a semmiből is megveszi, kis hal vagyok én neki, de szeretnék próbálkozni.
Tanács?
Felejtsd el. Persze az érzelmesebb emberek rögtön azt hiszik, hogy szerelmesek, ha valakivel intim közelségbe kerülnek, de hidd el, nem érdemes próbálkozni. Ha így képes voltál belehabarodni, hidd el rohadtul zavarni fog, hogy a más pasik farkát szopkodja. Keress inkább egy másik prostit, aki kiveri a fejedből.
Egyébként ha eddig nem tudtad becserkészni, valsz. nem is fogod. Ezek gazdag férjet keresnek, max. akkor fognak leállni a szakmával. Túl könnyű a pénz és túl sok, amit keresnek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!