Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy lány, nagyon szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, nagyon szeretném meghódítani, de barátja van, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A lány naponta 45-60.000ft-ot keres, mert erotikus masszőrként dolgozik.

Szeretném leszögezni, hogy nem prostituált, csak masszőr, csak a barátjának a farka járt benne, nem másé.

A klienseket lecuppantja de soha nem rakja be.

Kérlek ezzel ne is bombázzatok.

Szeretném a szívét elnyerni, de nem tudom hogyan.

Vettem neki egy gyönyörű ezüst nyakláncot, nem az olcsóbbik fajtából, és egy nagyon szép orchideát.

Ő ezt a semmiből is megveszi, kis hal vagyok én neki, de szeretnék próbálkozni.

Tanács?

2018. márc. 6. 13:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Hagyd békén.
2018. márc. 6. 13:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Felejtsd el. Persze az érzelmesebb emberek rögtön azt hiszik, hogy szerelmesek, ha valakivel intim közelségbe kerülnek, de hidd el, nem érdemes próbálkozni. Ha így képes voltál belehabarodni, hidd el rohadtul zavarni fog, hogy a más pasik farkát szopkodja. Keress inkább egy másik prostit, aki kiveri a fejedből.

Egyébként ha eddig nem tudtad becserkészni, valsz. nem is fogod. Ezek gazdag férjet keresnek, max. akkor fognak leállni a szakmával. Túl könnyű a pénz és túl sok, amit keresnek vele.

2018. márc. 6. 13:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem zavar hogy másokat cuppant le, és ismételném,szájba sem engedi hogy élvezzen a kliense. Nagyon tiszta egy lány
2018. márc. 6. 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Renden ettől függetlenül felejtsd el.
2018. márc. 6. 13:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Aki pénzért szopja mások farkát az k..va. Akkor is ha aranyba csomagolod. Ha meg van barátja, hagyd békén. :)
2018. márc. 6. 13:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Lol.
2018. márc. 6. 13:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kerüld. A csaj prosti, a barátja meg egyben a stricije is. Normális értékrendű férfi nem hagyja, hogy a nője mások farkát szopja, csak az olyan, aki nőjéből él, ezért azt védi (elhalászás ellen is).
2018. márc. 6. 15:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Tényleg k tiszta, ha.mindenféle fa szt a szájába vesz. Tudod mennyi nemibetegséget lehet igy elkapni?
2018. márc. 6. 15:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a nyakláncos dolog már szakállas,óvodás stílus. Gyengédséggel,figyelmességgel sokkal többre mennél azt nem lehet megvenni bármennyi pénze van.
2018. márc. 6. 16:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Szopással keveset lehet elkapni. Leginkább a HPV és a herpesz terjed így. Hepatitisz, AIDS, szifilisz, kankó csak akkor fertőzhet, ha sérült a szájpadlás. Másrészt utóbbi kettő baktérium, viszonylag könnyebb kikezelni speciális anti-biotikummal. Másrészt tényleg agyrém, hogy szépíted a dolgot. A tény bizony az, hogy szexuális szolgáltatást nyújt pénzért. Kinek próbálod ezt megmagyarázni, hogy ez nem prostitúció? A tanácsom az, hogy legyen tartásod és eszed!
2018. márc. 6. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!