Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domina hajlamú lányok, nálatok az erényöv előkerül a nővé nevelés során?
Figyelt kérdés
2018. márc. 6. 21:09
11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, kedves tőled.
2018. márc. 14. 19:56
12/15 anonim válasza:
hát de most , miért nem lehet egy normális "egyszerű" lányt keresni nem jobb az?
13/15 anonim válasza:
Nem csináltam még ilyet, nem is értek különösebben hozzá, csak történeteket olvastam a témában. De azért nem véletlen szerintem, hogy ezekben a sztorikban a srác majdnem mindig kap valamilyen erényövet. Egyrészt praktikus okok miatt, mivel így könnyebben elfér a bugyiban, szűk ruhákban stb., ha lankadt neki. Másrészt ha tényleg átnevelésről beszélünk, akkor konkrétan ebből a szempontból is hatásos lehet, ha nem férhet hozzá a farkához, meg nem használhatja egyáltalán.
14/15 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy!😃
2018. márc. 15. 16:52
15/15 A kérdező kommentje:
Van bárki, lányok , aki szerint izgalmas az ilyen játék?😃
2018. márc. 15. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!