Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam be barátnőmnek?
A napokban olvastam valami olyasmi kérdést(ami lányoknak szólt)hogy hogy történt az első anál és ott írta egy csaj hogy izgató vagy kellemes(fogalmam nincs pontosan hogy írta).
Azt tudom ha közben izgatja a csiklóját akkor jó neki is.
Lányok és olyan fiúk akik kaptak ezzel kapcsolatban visszajelzést,ez igaz vagy hülyeség?
Vagy ez full lutri?
A másik kérdésem pedig hogy ti hogy adagolnátok barátnőtöknek?
Én arra gondoltam hogy vagy zuhanyzóban ujjazás közben áttérni másikba vagy mindkét lyukba vagy zuhany után(ne legyen meg benne a koszosság érzet)
Remélem nem írok irtó nagy baromságokat és nem zavaros a szöveg.
Magyarul: szeretnéd a barátnőddel popsiszexelni.
Ha még semmit nem beszélgettetek róla, akkor egy ujjazás-nyalakodás során, mikor már élvezi, megpróbálhatod ujjal simogatni, és ha nem ellenkezik, becsúsztatni.
Vagy egyszerűen beszéld meg vele, hogy ezt van-e kedve kipróbálni.
Első kettő köszönöm,én is hasonlóan képzeltem el.Már beszélgettem vele erről passzívan állt hozzá ezért úgy gondoltam ha elősször kellemes akkor a jövőben úgyse ellenzi.
Harmadik neked is köszi ezt a rettentően tartalmas és érdemi hozzászólást,a jövőben megtanulok írni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!