Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartod fontosnak az életedben a szexualitást?
Figyelt kérdés
Tudom sok olyan dolog van az életben,amire azt mondjuk fontos. De a szex a szaporodáson kívül szinte a legnagyobb öröm forrás is. Te hogy vagy ezzel?2018. márc. 5. 20:29
1/19 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos. Gyakorlatilag az első helyen van. És szerintem ez mozgatja a gazdaságot is, meg mindent.
3/19 anonim válasza:
Nagyon. Sokkal kiegyensúlyozotabb vagyok ha normális szexuális èletet èlek.
5/19 anonim válasza:
Nekem is nagyon fontos, de még nem találtam meg azt a nőt akinek legalább annyira fontos lenne mint nekem!
6/19 anonim válasza:
Nekem is fontos lenne, ha végre lenne egy lány, akinek bejönnék, de hát eddig még nem volt szerencsém :S 32f
7/19 anonim válasza:
Szex nélkül nem élet az élet, de megfelelő partner is kell hozzá
26f
9/19 anonim válasza:
Nagyon fontos, de aki szerint ez mozgat mindent, annak elég üres élete lehet...
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!