Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40kg-os vagy 110kg-os csajt választanál?
Figyelt kérdés
2018. márc. 5. 19:50
12/31 A kérdező kommentje:
155
2018. márc. 5. 20:22
13/31 anonim válasza:
40 kilóval formás lol. Hány centi 130? Az még kölök. A másik 110kgval hááát, még ha férfi lenne elhinném hogy azért ekkora mert szétkoxolta az agyát és tiszta izom. Szóval nemtudom... annyira húznám a dolgot, mig annyira ki lennék éhezve a pnára hogy ott már bármelyik jó lenne. Elsülés után pedig rosszul érezném magam és menekülnék :D
14/31 anonim válasza:
155 cm-el a 40 kg. Nekem teljesen ideál...
Kár, hogy az ilyen kicsi csajok is általában a magasabb pasikat szeretik.
(Én 173 cm vagyok)
15/31 anonim válasza:
a 40 kg-ost egyértelmű, ha 155 cm magas.
16/31 anonim válasza:
40kg-sat, barátnőnek is max 60kg-os kéne
17/31 anonim válasza:
inkább vékony :)
De nem minden kinek számít a külső
18/31 anonim válasza:
Mindenképp a 40. kg. Imádom a vékony csajokat!
19/31 opened paradise válasza:
Ha a 40 kilós 1 méter,a 110,meg 215 cm,akkor utóbbit.
Ott úgyis ő lenne a vékony.
Amúgy az elsőt.
20/31 anonim válasza:
40 10 15 kgt felszed aztán jó is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!