Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti hogy probaltatok ki eloszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy probaltatok ki eloszor az analt?

Figyelt kérdés
Hogy vettetek ra a partneretek? Engem nagyon izgat a dolog de sajnos meg nem volt benne senki. De mar annyira vagyok ra h kiprobaljam h azon gondolkozok elmegyek valami hivatasos lanyhoz :D... 20f
2018. márc. 5. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az első az úgy alakult, hogy az akkori párommal együtt zuhanyoztunk. Szemben egymással símogatta a fenekem, és egyszer csak érezte mhogy az egyik ujja már ott motoszkál és belém csúszaik. Először nagyon nem akartam. De zuhany alatt nem is éreztem megem "piszkosnak", meg mivel nem erőltette a dolgokat nem is volt kellemetlen, sőt még tetszett is. Kb ez volt az első élményem. Utána már mentek a dolgok a fokozatosság elvén.
2018. márc. 5. 12:43
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

Lovagló póznál meg kutyánál, izgattam a fenekét, és mivel nem szólt rám, egyre mélyebbre dugtam az ujjam. Aztán mondtam neki, hogy mi lenne, ha a farkam is becsusszanna?

Tetszett neki az ötlet. Többit a fantáziátokra bízom :) 28/f

2018. márc. 5. 14:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha kerek-perec megkérdezed tőle valószínűleg mereven elzárkózik tőle. Ha viszont becsúsztatod kérés nélkül az ujjad és nem tetszik neki, abból lehet komoly sértődés, akár bosszú. Én mondjuk nyelvel kezdeném, puncinyaláskor odatévedne időnként, megnézném, hogy reagál. Az semmiképp nem kellemetlen fizikailag.
2018. márc. 5. 17:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Részegek voltunk, kutyapózban csináltuk a szüleim kocsijában. Engem mindig is izgatott az anál, így megkértem, hogy dugja be oda is. Utána józanul is kitapasztaltuk mert az első élmény tetszett mindkettőnknek. :)
2018. márc. 5. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!