Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak miért nem tudnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem tudnak nyalni, orálisan izgatni egy nőt?

Figyelt kérdés
Az összes férfi, akivel eddig voltam nagyon ügyetlen volt, valaki nem is tudta mit kellene csinálni, de mintha nem lenne ez probléma náluk... bezzeg én kapjam be tövig... miért ilyenek a férfiak? A nőknek már egy jó nyalás se jár ki? :(
2018. márc. 4. 23:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Az én párom már ügyes 😊 eleinte kellett kicsit irányítani, de már nincs vele gond 😊
2018. márc. 4. 23:02
 2/22 anonim ***** válasza:
56%
Én nagyon szeretek nyalni,nem kényszer,élvezem,de most nincs kit.42F
2018. márc. 4. 23:03
 3/22 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem jó amit csinál, akkor szólj neki és mondd el hogyan szeretnéd. Neki (valószínűleg) nincs puncija, tehát segítségre lesz szüksége hogy megértse mi a jó és mi nem.
2018. márc. 4. 23:06
 4/22 A kérdező kommentje:
#1 sok idő volt mire “ráérzett”?
2018. márc. 4. 23:06
 5/22 anonim ***** válasza:
78%
Szó szó kb 5-6. Alkalomra már nem volt gond 😊
2018. márc. 4. 23:07
 6/22 anonim ***** válasza:
90%

Én rettenetesen imadok nyalni, talán ezért sikerült beletanulnom.

Általában mindig gyors orgazmus követte a tevékenységemet. 😊

Sokat kell gyakorolni, és a férfinak is akarnia kell a sikert.

23F

2018. márc. 4. 23:09
 7/22 anonim ***** válasza:
94%
Nyugodtan irányítsd szóban, egyébként nem tudja, mi a jó neked.
2018. márc. 4. 23:12
 8/22 anonim ***** válasza:
88%

Adj neki visszajelzéseket, irányítsd közben, előtte vagy utána pedig beszéld meg vele.

Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.

2018. márc. 4. 23:14
 9/22 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem te meg nem szopsz jól. :/
2018. márc. 4. 23:24
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk több idő volt míg megtanulta jól. 😊 Sokáig annyira rossz volt, hogy inkább nem is engedtem neki. 😃

Az orált meg én is úgy csinálom és, akkor, amikor számomra is élvezetes.😊 Nem kötelező semmi sem, neked sem bekapni(tövig meg plane) és neki sem engedni a nyalást, ha nem akarod. De, ha van kedve hozzá és vágysz egy kis nyalásra, akkor én tanítgatnám. Sokat segíthet az, ha elengeded az elvárásokat és csak gyakoroljátok. Elmondod előtte mit élvezel és mit nem, óvatosan irányítod, folyamatosan beszélsz és kommunikálsz vele. Akár mondhatsz neki osztályzást is( pl. ez egy kettes lenne, ez egy ötös) es közben ráérez. Fontos elmondanod neki, hogy nem élvezed, amikor csinalja, de szívesen megmutatnád neki, hogy te mit élvezel vagy együtt kitapasztalhatnátok. 😊

2018. márc. 4. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!