Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek van, mesélnétek ovis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek van, mesélnétek ovis szexes sztorikat, amiket csináltatok? N25

Figyelt kérdés
Pl. Èn az oviban egyszer két fiúval levetkőztem,(ōk kényszerítettek, de féltem.tőlük, így megtettem amit kértek) aztán hozzám dörzsölték a kukijukat . Így utólag már hogy értem, kellemes emlék :D

2018. márc. 4. 22:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%
oviban mindenki belem volt szerelmes es a wcn sok kukit lattam. unokatesommal mindig smaroltunk es "dugtunk" ami annyit tett hogy kotoraszott a puncimban egy dinoszaurusz jatekkal es osszedorzsoltuk amink van. nem ertettem mi a jo benne. tobbszor is smaroltam masztizni meg szerintem 4-5 evesen kezdtem
2018. márc. 5. 08:44
 12/22 anonim ***** válasza:
93%

Ovodában nálunk a sárga, pöttyös labda számított nagy kincsnek, mert abból 2 volt csak. Emlékszem ezekre a lányok le szoktak csapni és azt kérték a fiúktól, hogy mutassák meg a kukijukat cserébe. Én nem mentem bele, megalázónak éreztem, hogy zsaroljanak. Inkább játszottam a kék labdával, az amúgy is jobban tetszett.

Az biztos, hogy mai szemmel már érdekes erre visszagondolni.

25/F

2018. márc. 5. 11:38
 13/22 A kérdező kommentje:
Érdekes az eddigi válaszok, tehát nem vagyok ezzel egyedül, mások is "rosszalkodtak" :D
2018. márc. 5. 13:35
 14/22 anonim ***** válasza:
41%

Én az ágyat dugva masztiztam.

F

2018. márc. 5. 13:56
 15/22 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a wc-be mutogatták a fiúk volt olyan akinek állt vicces volt igy visszagondolva bár akkor is elég eltérő méretüek voltak de néha én is megmutattam de volt olyan hogy megnéztük egymásét :) tapiztuk a másikat :)
2018. márc. 5. 19:56
 16/22 anonim ***** válasza:
75%

Nekem ovis koromba volt egy kislany, akivel wczes utan mindig megneztuk hogy mink van. Azzal a mondattal hogy "meg nézhetem hogy jól kitörölted a feneked?" Így visszagondolva eleg beteges dolognak tunik ez.

Aztan altalanos iskolaba megmutattam az udvaron a fenekem egy fiunak. Kb 8 evesen. L

2018. márc. 8. 20:11
 17/22 anonim ***** válasza:
4%

Ezt a törvény bünteti amúgy.

Ha beszólsz a búzáknak az oldalon törlik a kommented, de pedoskodni meg szabad? Grat mindenkinek.

2018. márc. 24. 18:22
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem pedoskodni akarok. Pusztán az érdekel, hogy azemberben mikor kezd éledezni a szexualitás igénye.pszichologus szemszögből érdekel a dolog. A gyermek fejlődése és megismerése egy kurzusom címe. Erről is van szó benne.
2018. márc. 24. 18:46
 19/22 manly ***** válasza:
49%
Nekem is volt élményem 7 éves korom körül.Egyik osztálytárs lány letolta a bugyiját, kivette a farkamat és berakta magának hozzám simulva.Egy másik élmény az volt, h 2 lány rá akart beszélni, h vegyem elő és adnak rá puszit.
2020. okt. 19. 20:22
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az ovis kalandok sajnos kimaradtak, pedig voltak srácok akik tetszettek, kis ovis "szerelmeim".

Nekem az volt, hogy kb 8-9 éves koromban egy hasonló korú barátnőmmel időnként kicsit felfedeztük egymást... vagyis sokat beszélgettünk arról, mit csinálhatnak az ágyban a felnőttek és próbáltuk együtt megvalósítani, az tényleg nem fordult meg egyikünk fejében sem, hogy a bökkenő az, hogy ők nem ugyanazon neműek. De visszagondolva csak gyerekes kíváncsiság volt. Nem vonzottak sosem a nők.

2020. dec. 9. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!