Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van, mesélnétek ovis szexes sztorikat, amiket csináltatok? N25
Ovodában nálunk a sárga, pöttyös labda számított nagy kincsnek, mert abból 2 volt csak. Emlékszem ezekre a lányok le szoktak csapni és azt kérték a fiúktól, hogy mutassák meg a kukijukat cserébe. Én nem mentem bele, megalázónak éreztem, hogy zsaroljanak. Inkább játszottam a kék labdával, az amúgy is jobban tetszett.
Az biztos, hogy mai szemmel már érdekes erre visszagondolni.
25/F
Én az ágyat dugva masztiztam.
F
Nekem ovis koromba volt egy kislany, akivel wczes utan mindig megneztuk hogy mink van. Azzal a mondattal hogy "meg nézhetem hogy jól kitörölted a feneked?" Így visszagondolva eleg beteges dolognak tunik ez.
Aztan altalanos iskolaba megmutattam az udvaron a fenekem egy fiunak. Kb 8 evesen. L
Ezt a törvény bünteti amúgy.
Ha beszólsz a búzáknak az oldalon törlik a kommented, de pedoskodni meg szabad? Grat mindenkinek.
Nekem az ovis kalandok sajnos kimaradtak, pedig voltak srácok akik tetszettek, kis ovis "szerelmeim".
Nekem az volt, hogy kb 8-9 éves koromban egy hasonló korú barátnőmmel időnként kicsit felfedeztük egymást... vagyis sokat beszélgettünk arról, mit csinálhatnak az ágyban a felnőttek és próbáltuk együtt megvalósítani, az tényleg nem fordult meg egyikünk fejében sem, hogy a bökkenő az, hogy ők nem ugyanazon neműek. De visszagondolva csak gyerekes kíváncsiság volt. Nem vonzottak sosem a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!