Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk többségének szerintetek bejön ha egy fiatalabb lánynak kidolgozott, kockás a hasa?
Vagy ebből lehet irigykedés,féltékenység is?Nem viszem túlzásba mint azok a lányok akiknek már nem csajos a külsejük hanem már fiús,az nagyon nem szép szerintem:S:)
Már jópár hónapja edzek,elég komolyan is veszem de azért túlzásba se viszem:)A vékony alkatom megmaradt de sikerült magamra szedni pár kiló izmot is,a hasam is kockásabb lett:)Csak kicsit kell odafigyelnem arra hogy mit kajálok:)Azért is kezdtem el edzeni a sport mellett mert nagyon vékonynak éreztem magam,most a 168-69 centimhez 51-52 kilóm van:)Szerintetek ez jó vagy kellene még erősödnöm?Képet szívesen mutatok magamról ha úgy egyszerűbb a válasz:)Persze csak annak akit érdekel:)
ilyen adatok mellett ez nagyon ropi.
a ropi meg formátlan izomtalan.
akkor nézne ki rajtad jól a kocka has,ha máshol is formásan izmos lennél.
szóval 60-63 kiló körül.
akkor valószínűleg bomba lehetnél.
Szia!
Irigykedés semmiképpen nem lenne részemről, viszont elég vékony a jég azt illetően, hogy még szexinek vagy már túl izmosnak látom-e a lányt.
Az általad megadott értékek alapján nem tudom megmondani, hogy csak az izomzatod alapján számomra tetszetős tested van-e.
Ha gondolod küldj egy képet, és elmondom a véleményem. És azt is, hogy elfér-e még rajtad + izom :D (mit sportolsz egyébként?)
LOL XD
A képek megtekintése után jelezném a közönségnek, hogy:
HAMIS A BABA :D
Nekem bejön, persze ugye ha nem olyan mint egy férfinak, ahogy te is írtad :)
Szívesen megnézném a képet, és akkor lehet bővebben is tudok írni
Őszintén, ezt elég nehéz lenne kép nélkül megmondani.
Szóval igen, jöhet a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!