Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legvékonyabb pénisz amivel találkoztatok?
Csajok. Nektek szól, ha nem is mértétek van szemérzék, és nagyon viccest szerintem le is mértetek :)
Én is lány vagyok viszont én még 9.9 cm kerülettől nem láttam kisebbet azt muszáj voltam lemérni :D
Alig birtam visszatartani a röhögést, de amúgy sem élveztem.
Kamu.
Abban sem vagyok biztos, hogy lány vagy. Ha engem kinevettél volna, akkor biztosan egyből lelankadtam volna. Ha meg akartad volna mérni gúnyból, nevetve, akkor felpofoztalak volna elsőnek a farkam.mal, aztán egyet kézzel. A másik meg, hogy jól lehordtalak volna mindenféle ri..ncnak! Hogy téged már jó sok nagy f.asz szét..szhatott/jó sok járt a szádban, ha az enyémet kicsinek találod(még ha az is). Nem tehet arról, hogy így született. Övön aluli ilyen dologba bele kötni. Akkor a betegeket is csúfolod ezek alapján... látszik, hogy rosszul vagy megnevelve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!