Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak vagy a nők élvezik jobban a szexet?
Figyelt kérdés
Légyszi írjatok kort és nemet is.2018. márc. 4. 16:15
1/9 anonim válasza:
Ketten élvezik jobban! A szerelemtől jó a szex. Tehát egyformán.
2/9 anonim válasza:
A ffiak. Ill azon nök, akikre odafigyel a pasi.
3/9 anonim válasza:
Ezt max az tudja megmondani, aki teljes nő és teljes férfi is volt már életében (transzira nem gondolok), márpedig ilyen még nem volt. A női szexualitás számomra szebb és összetettebb, de mégis honnan tudnám megmondani, hogy melyikük élvzei jobban?
4/9 anonim válasza:
Nem lehet így megmondani sztem.Talán a mi szexualitásunk összetettebb,a fiúknak meg valószínűleg külön élvezet lehet az,hogy azt teheti a lánnyal és maga a látvány.21/N
5/9 anonim válasza:
1-es ez nagyon gáz válasz volt!
Nézzétek én a nőkre szavazok.
A nő orgazmus mindent elsöprő.. (és nem a csikló, hanem a hüvelyi) elképesztő ahogy egy nő megéli az orgazmust.. és nem hiszem, hogy mind rájátszana. Láttam már más pasit is élvezni, és messze nem volt annyi érzelem az arcán, mint egy nőnek.. a testről olvasható jelekről meg nem is beszélve.. a férfi megfeszül, a nő pulzál, hullámzik, lüktet.
Dimenziókkal mélyebb orgazmusokat élhetnek át mint mi. Persze tudni kell nekik jól csinálni.
Én azt mondom, hogy egy férfinek sokkal könnyebb elélvezni, egy nőnek viszont sokkal nagyobb jutalom jár a "kemény" munkájáért.
26F
6/9 anonim válasza:
Miért volt gáz az 1-es válasza?!
7/9 anonim válasza:
Mert a szerelemtől önmagában miért is lenne jó a szex? Ha nem jó a technika akkor halott ügy az egész.
8/9 anonim válasza:
Én a pasikra szavazok, mivel nekem nincs orgazmusom nekik meg hamar van. Az én esetemben tuti nekik jobb.😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!