Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne kockázatos?
Sziasztok!
Párommal másfél éve vagyunk együtt, vele is vesztettem el a szüzességem, tehát más jelegű tapasztalatom nem volt előtte. Elég messze lakunk egymástól, így csak hétvégente tudunk találkozni. Namost így ebből adódóan én nem szedek fogamzásgátlót, mert nem tudunk rendszresen együtt lenni. Így mindig óvszerrel védekezünk, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet nélküle, így arra gondoltam (arra alapozva, hogy valaki simánnem lesz terhes megszakításossal illetve ha a végén teszik fel az óvszert) hogy kipróbálnánk nélküle csak egy rövid ideig, utána ugyanúgy óvszerrel. Csak azért mégis bennem van a félelem, hogy mi van ha.
Elég kockázatos. Szerintem ne játssz a tűzzel.
Mi is így vagyunk, néha kéthetente találkozunk csak, de én fogamzásgátlót szedek. Nekem mondjuk egyéb egészségügyi okokból is kell.
Nézz utána más módszereknek is, de az, hogy kihúzza időben, az nem a legbiztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!