Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyien lehettek, akik azt elvezik, hogy szex kozben durvabban bannak veletek?
Bzdmeg ne szopassatok már. FoJJJJJJJJJJJJJJJJJtogatás. Nincs olyan, hogy FoLYtogatás. Ugyanis a foly szó jelentése: "(fo-ly) önh. m. foly-tam, ~tál, ~t v. ~ott. Mondjuk 1) vízről, mely bizonyos mederben, árokban és vonalban tovább halad. Sebesen, lassan foly. A Tisza a Dunába foly. Öszvetételei: aláfoly, általfoly, befoly, belefoly, egybefoly, elfoly. Sok víz elfoly addig a Dunán. (Km.) Kifoly, környűlfoly, lefoly, ráfoly, öszvefoly, szélfoly, visszafoly. 2) Akármely más híg testről. Foly az orra vére. Úgy jár, mintha az orra vére folyna, azaz leütött fejjel, szomorúan. (Km.) Sok vér elfolyt a csatában. Árpalé foly az ereiben. Foly a nátha, takony, geny. Foly a nyála. Foly utána a nyála, am. nagyon kivánja. 3) Homokról, fövenyről. Szélben a homok foly, s ellepi a szántóföldeket. 4) Hasról, midőn híg emésztete van. Foly a hasa. 5) Am. csurog, csepeg, részenként húll, elhúll. Foly a hordóból a bor. Foly a repedt edény. Foly a kiszakadt zsákból a buza. 6) Átv. ért. keletben van, tart, meg nem szűn. Némely bankjegyek már nem folynak. Foly a beszéd, gyűlés, foly a munka, idő, hónap, esztendő. 7) Szinte átv. kiterjeszkedik, el- v. felnyúlik. Fára foly az iszalag; karóra, sövényre foly a borsószár. V. ö. FOLYÓ. 8) Ezek: jól foly dolga, roszúl foly dolga helyesebbek, magyarosabbak, mint jól, roszúl megy dolga. Megegyezik vele a latin fluo, (honnan: fluvius, flumen, fluidus), pluo, a szanszkrit plu (foly), hellen plew, bluw, bluzw, német flieszen, (honnan: Flusz, Flut, Flott), finn vuodan (folyok) stb."
Már csak azért is szúrja a szemem, mert kettes voltam nyelvtanból, mégis tudom. Ti akkor? -2?
[link] itt kutasd a csajokat van sub,dom tv cd pasi ugyanugy. na hajrá.....
ű
Szerinte kb a lányok/nők fele élvezi.
Én is szeretem, nagyon is. Viszont egy dolog van, amit senkitől nem tudnék elviselni, ha arcon üt. Szerintem ez elég megalázó.. Ezen kívül, amiket leírtál nekem minden belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!