Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért jó női mellett fogni, markolni, csókolni, esetleg a bimbót szopni?
Figyelt kérdés
21L2018. márc. 2. 17:59
11/25 anonim válasza:
Tán mert rejtett testrész és ezért izgatóbb. Bár szerintem a csókolózás izgalmasabb, pedig a száj nem rejtett. Ki érti ezt? :)
12/25 A kérdező kommentje:
most még jobban összezavartál :D
2018. márc. 2. 19:16
13/25 anonim válasza:
Régen rossz, ha valaki szex-témában pontos és racionális válaszokat ad. :D
14/25 A kérdező kommentje:
ez csak félig lehet igaz, mert ahhoz hogy ne valós dolgokat mondjuk, szerelmesnek kellene lennünk, de attól most tekintsünk el! :)
2018. márc. 2. 19:26
15/25 anonim válasza:
"Női mellet", pontosan megfogalmazva. Hogy válaszoljak a kérdésedre: egészséges férfi szereti a női mellet! Kellemes szopni, nyalni, simogatni és látni.
16/25 anonim válasza:
Persze, tudom. És ne is küldjek privit, mert ez csak tudományos kutatás a részedről. Haha. :D
17/25 A kérdező kommentje:
upp bocsánat :D nem sokat írom le a mell szavacskát ragozott alakban, és ezért a mellett, mint helyhatározóra gondoltam tudatalatt! Mienkitől elnézést kérek!
2018. márc. 2. 19:32
18/25 A kérdező kommentje:
szeretek ilyen témában kutatni. azt is kutattam, már hogy a feneket vagy a MELLET részesítik előnyben a férfiak :D
2018. márc. 2. 19:33
19/25 anonim válasza:
Te nagyon pályázol Lux Elvira helyére... :D
20/25 A kérdező kommentje:
Az ki? :D
2018. márc. 2. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!