Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a farkad? Volt, hogy fájt már a lánynak?
Figyelt kérdés
Meséljetek történeteket2018. márc. 2. 10:38
11/20 anonim válasza:
Igen nagy volt24/5 de azt a párom lecserélt kisebbre s már élvezni is tudta nélkülem a szexet.Én barom meg elmentem kissebbítő műtétre.😭😭Visszavágták 18 ra s most meg az a baj😭😭😭😭😭55/f
12/20 anonim válasza:
21/5
17 partnerem volt, 2 nél volt baj a méretem miatt! A többivel minden jól ment!
13/20 anonim válasza:
16cm poz fuggo volt volt hogy masfel centi nem ment be.
14/20 anonim válasza:
3 partnerem volt, ebből 1 hosszú kapcsolat. Nekem nincs nagy, mondhat bárki bármit itt GYK-n 18 az nem nagy. Gyakran itt sipákolnak, hogy az már nagy, de nekem egyik se mondta, hogy nagy lennék és semmi gond nem volt. Egynél volt, de az nem azért volt. Mikor ellazult nagyon simán jártam benne, nem éreztem szűknek. Ami jó, mert én nekem annyira nem jön be a szűk.
15/20 anonim válasza:
22 centis, kimondottan vastag és még csak akkor, ha nem volt eléggé felizgulva. Hülyeség, hogy a nagy méret fájna. Ha kellően tág a lány nem nagyon okozhat gondot.
16/20 anonim válasza:
Páromé 19/5, alapból nagyon vigyáz vele, de néha előfordul hogy hevesebb szex közben fáj nekem.
17/20 anonim válasza:
Egy őszinte választ miért kell lepontozni? Hazudni kellene?
18/20 anonim válasza:
Ezt én sem fogom megérteni soha se. Valahol szánalmas
19/20 anonim válasza:
15 cm. Exemnek kutyapózban. Nem volt elég nedves, és az óvszer is száraz volt, nehezen is mentem el.
Másnap nem fájt neki, vagy nem mondta, csak kényelmetlen volt, menet közben fájt neki.
20/20 anonim válasza:
Nekem 20 cm, de nem túl vastag, kb 4,5cm. Kutyapózban tudok fájdalmat okozni, pedig nagyon szeretném tövig nyomni, de olyankor volt hogy felszisszent a csaj és hátrébb tolt a derekamnál. Sima misszionáriusban nem volt ebből gond. Én ha választhatnék, inkább lenne rövidebb, de vastagabb, szerintem az jobban számít és élvezetesebb a szex vastag szerszámmal, a hosszúság inkább átok. 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!