Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik volt már olyan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik volt már olyan hogy szex közben latatok hogy a lánynak fáj es ez izgatott fel, és nem álltatok le?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 27. 07:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Volt hogy a lány kérte hogy durva legyek vele és élvezte ha fáj neki. Nem álltam le.

Ha nem ez a kifejezett vágya akkor lassítok la látom hogy nem esik jól neki.

2017. ápr. 27. 08:06
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

En speciel szeretem, ha kemeny a szex. Persze kell az erzelmes, lassu, smarolos resz is, de alapvetoen szeretem, ha a pasi kemeny es "durvabb". Erezzem, hogy pasi, erezzem, hogy szetszed :)

Ha lassitana, megolnem :D

Ellenben ha ez nincs tisztazva, es olyan tipus a lany, aki nem szereti/fel/idegenkedik az alarendelt szereptol, vagy szimplan fajdalmat okoz neki egy ido uta, akkor ezt igenis tiszteletben kell tartani (akkor is ha izgato a hang/latvany). Maskulonben az mar az eroszak fogalmat surolja. Szerintem. Plane ha keresre sem all le.

30L

2017. ápr. 27. 08:41
 3/11 anonim ***** válasza:
13%
Igen. Engem nagyon felizgat. Főleg amikor egy fiatal, szűk lánnyal csinálom, mert relatíve nagy a méretem.
2017. ápr. 27. 08:49
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem az ilyen pasi egy őnzö paraszt aki arra izgul hogy a partnerének fáj és nem áll le hanem inkább továbbra is fájdalmat okoz neki.. Bár az a lány se 100-as aki nem szól, hogy fáj csak tűri..
2017. ápr. 27. 08:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Voltam olyan csajjal aki kérte, hogy keményebben csináljam, izgatott, de aki nem szereti azzal nem úgy csinálom... figyelmes vagyok, ami jó a csajoknak azt kapják :)
2017. ápr. 27. 09:27
 6/11 anonim ***** válasza:
én szeretem ha a barátom fájdalmat okoz nekem szex közbe és én is szeretem ha fájdalmat okozhatok neki N
2017. ápr. 27. 10:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy a pasiktól kértél válaszokat, de nem bírom ki, hogy csendben maradjak. Nekem fájdalmas szokott lenni, de eddig egy pasi sem élvezte. Mindegyik abbahagyta, ha látta, hogy kellemetlen. Sosem lennének olyan önzőek. Én is szólok/szóltam nekik, hogy rosszul érzem magam. Nekik meg kellemetlen, amikor fájdalmat okoznak. Persze azokat a nőket is megértem, akik élvezik.
2017. ápr. 27. 11:12
 8/11 anonim ***** válasza:
40%
2-es vicces ,hogy 30/L-nek hívod magad! :D :D Kislány vagy? Inkább N-t kellett volna írnod...
2017. ápr. 27. 12:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy észrevette-e, hogy fáj, de én volt, hogy nem szóltam,mert kibírható volt.
2017. ápr. 28. 10:30
 10/11 anonim ***** válasza:
64%
ezt hívják nemi erőszaknak. (y)
2017. ápr. 28. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!