Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem baj szerintetek ha szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem baj szerintetek ha szex közben jobban szeretem ha rajtam marad pl a hálóruha vagy hasonló?

Figyelt kérdés

Nem azért van ez nálam mert szégyenlős lennék vagy hasonló,szó sincs erről,csak számomra így kicsit izgibb tud lenni a helyzet:)És a mostani barátommal úgy néz ki hogy holnap lesz az első szex,mármint csak egymással az első:)Úgy nem az első lesz:)Általában szeretem ha közben rajtam marad pl egy hosszabb póló vagy hálóruha,ilyesmi:)Már neki is mondtam ezt és úgy tűnt nem zavarná:)De érdekelne hogy más fiúk hogyan vélekednek erről:)Tetszik nektek az ilyesmi vagy inkább gáz?:S

Van több hálóruhám meg hosszabb pólóm is,viszont nem tudom melyik lenne előnyösebb,jobb választás:S:)Több fajta kinézetű és színű van:)Levélbe tudok róluk mutatni képeket akit érdekel és tudna segíteni választani:)

2018. márc. 2. 01:31
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem, miért tetszik ez neked... szexnél szeretem, ha a lányokról lekerül a ruha, kivéve, ha az izgató :P

De szívesen mondok véleményt róluk! :) Megmutatod őket?

2018. márc. 2. 01:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem, ha nincs rajtunk semmi. Nem akadályoz, nem akad be. De Te tudod.
2018. márc. 2. 01:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezz tényleg tud izgató lenni, de nem otthon::P
2018. márc. 2. 02:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindenképp a legszexibb legyen rajtad! Néha izgatóan hat, de néha kifejezetten a meztelen nő tetszik!
2018. márc. 2. 07:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak akkor zavarna ha állandóan csak így lehetne szexelni a másikkal.
2018. márc. 2. 09:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem gond, de néha azért le is venném rólad, a párod helyében.... szóval csak így az nem oké....én pl mindig zokniban szoktam csinálni 😀
2018. márc. 2. 09:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem kifejezetten izgat ha ruhában van a párom, persze enm mindig csak néha. Ha pld rövid szoknábyn van meg egy kis tanga van rajta akkor letérdel, felhajtom a szoknyát félrehúzom a tangát és hátulról belemegyek. Őt is nagyon igzgatja ez a szitu.
2018. márc. 2. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!