Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan erzekeltessem a baratnommel? Lanyok ti hasonlo helyzetbe?
Szeretnem ha neha dominalna, ezalatt azt ertem, hogy huzza az agyam szexnel ne engedjen behatolni stb.
Nyalassa velem a puncijat leginkabb a popsijat uljon a fejemre. Legyen domina de megse bdsm.
En kicsit szegyellem ezt es gatlasos vagyok ezekben, o pedig egy szelid visszafogottabb lany.
Ti hasonlo helyzetbe mit szolnatok, ha a baratotok azt szeretne, hogy dominaljatok?
Szerintetek? Kort is:)
Ha alapbol nincs meg benne a hajlam, nem fogja magatol csinalni.
Nalunk is a parom (ferfi) a dominans. Sokszor eszre vettem, hogy o is szeretne, ha neha en lennek az iranyito, ezt leginkabb mozdulatokbol vettem eszre. Ha pl allo helyeztben nyal, sokszor elkezdni elore hatra tolni a deram, hogy mozogjak a szajan. Addig, ameddig o mozgat , csinalom, de miutan abba hagyja, en is. Egyszeruen nem megy magamtol, nem is szeretem.
En is egy viszonylag visszafogott lany vagyok, de olyat szoktam,hogy raulok az arcara es nyalatom magam, vagy huzom ot.
Szerintem nyugodtan mondd el neki, nem lesz baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!