Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mitől rossz egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mitől rossz egy nő az ágyban?

Figyelt kérdés
Mi az amit ne csináljon, rosszul csinál, stb ami elég ahhoz, hogy legközelebb már ne akarjatok vele szexelni?
2018. márc. 1. 11:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem szeretem, ha nem odaadó. Amikor csak mozdulatlanul fekszik, mint valami zsák, és elvárja, hogy én csináljak mindent.
2018. márc. 1. 11:43
 2/9 anonim ***** válasza:
64%

Jó, ha aktív.

Rossz ha csak tartja a lukakat.

2018. márc. 1. 11:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha mozdulatlanul fekszik az ágyban. Ha semmi jelét nem mutatja, hogy élvezi a szexet!

Fontos, hogy ne játsza meg magát! Ha nem élvezi mondja meg és akkor máshogy csináljuk. De semmi képpen se szinészkedjen!

2018. márc. 1. 11:49
 4/9 A kérdező kommentje:

Ez a "mozdulatlan" illetve "nem élvezi"

annyira alap. Másra gondolok és egy kicsit bővebben ha lehet. Pl mitől rossz egy szopás technika. (és most itt se az jöjjön, hogy szar ha fogazik)

2018. márc. 1. 11:51
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha unottan fekszik, nem aktív. Ha nem mondja vagy nem érezteti hogy mi a jó, mi a rossz neki, majd találjam ki én. Aztán ha valami kellemetlen akkor a végén tesz szemrehányást. Ha önző, elélvezett és vége a szexnek, nem törődik a másikkal. Ha túlzottan dirigálós, mindenben utasítgat.
2018. márc. 1. 11:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem míg nem tesz, mond semmi "hűvöset", addig nincs baj. Ha láthatóan fel vagy izgulva és látszik, hogy szívből jön az egész, akkor az már nem lehet rossz. Ha 2 ember gépiesen áll a másikhoz, akkor lehet csak rossz szex. Minden más csak jó lehet és annak vannak árnyalatai. Nincs túl nagy tapasztalatom, már partner mennyiségben, de technikailag egyik se volt egy nagy szám, sőt. Magamat se tartom egy nagy virtuóznak. De attól még jó volt a szex. Mert valamit kell éreznie az embernek, ahhoz. Legalábbis nálam. Tegyük fel, nemtől függetlenül, hogy nincs orgazmusa valamelyik félnek. De a többi részét sem élvezi? A csókot, a másik testét, magát a tudatot, hogy most mennyire belsőségesen osztjuk meg egymást? Ha ennyit sem élvez belőle, akkor szerintem baj van az emberrel.
2018. márc. 1. 12:03
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

Mitol rossz: Ha szégyenli visszajelezni nekem, hogy hogy esik neki jol. Sok no szégyell beszélni szex kozben. Nyugodtan mondja, el, hogy gyorsítsak, mélyebben, csináljam erosebben, akár azt, hogy kívánja már hogy mmegdugjam.

Ne finnyáskodjon, nyalás után is csokolhassam meg. Annyira vágyok a csokra, de nem lehet, mert jaj punciszagú a szám.

SZopásnál akkor rossz, ha lassan csinálja. Szopásnál kicsit gyorsított tempo kell. Nezzem a szemembe néha. Kis szívással kombinálja. Használja a kezét is kozben. Egy kis veréssel telejesen feldobja a szopást is.

Merjen a no is kezdeményezni. Váltson néha o is pozt. Kapcsolja be o is a fantáziáját. Szopásnál jo sok nyállal csinálja, minél jobban cuppog és tocsog a nyáltol, annál jobb.

Ismerje a testéd a csaj, tudja, hogy szereti, mitol tud elélvezni.

2018. márc. 1. 12:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Alapvetően három dolog kell ahhoz, hogy jó legyen: vonzó külső, kellemes test illat és szájíz, szűk punci.

Ami már csak kevésbé lényeges extra: ne dumáljon szex közben és utána, testreakcióin látszódjon, hogy élvezi a dolgot, nem csak megjátssza

Egy unott alapokat tökeletesen hozó csaj sokkal jobb, mint egy azok terén jelentősebb hiányosságokkal bíró, de cserébe nagyon igyekvő, extrákat 200%-on teljesítő csaj.

2018. márc. 1. 14:56
 9/9 anonim ***** válasza:

meg se mukkan, nem mozog semmit (amikor annyira sem képes, hogy a kezeivel bármit csináljon, na akkor szoktam mondani, hogy ott az ajtó, mehet párnát ölelgetni), nem hajlandó felül lenni vagy legalábbis csípőt mozgatni stb.

Nekem olyan kell, aki nagyon is aktív, szeret alul-fölül lenni, váltogatni, jó hangosan nyög, és nem fél mondani/mutatni, mit akar.

2018. márc. 2. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!