Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legkínosabb szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legkínosabb szexuális élményed?

Figyelt kérdés
Történeteket meséljetek

2018. márc. 1. 08:30
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Rávettem magam,hogy elmegyek csakozni,a csaj fel is szedett,s mikor le akart pipázni,nem hogy elmentem volna,hanem a rudi ki se akart jönni a gatyából..Azóta se volt nő,még a közelemben sem.Na ez ciki,gáz volt
2018. márc. 1. 08:37
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Amikor ránk nyitottak miközben éppen az akkori barátom farkát szopogattam. Mivel egy vitorláshajó kabinjában voltunk, ahol ugyebár elég szűkös a hely, az illető kb a fejemtől 30 cm-re állt meg. Nem zavartattam magát, valamit levett a polcról és ki is ment. :D
2018. márc. 1. 08:49
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Éppen szopott a barátnőm amikor benyitott az anyja. Nem kicsit volt kellemetlen.
2018. márc. 1. 09:09
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

Barátnőmet dugtam a konyhapulton, amikor hazajött a húga a barátjával :D

Úgy volt, hogy a barátjánál alszik, de valami közbejött és persze volt kulcsa a lakáshoz.

2018. márc. 1. 09:59
 5/7 anonim ***** válasza:
26%

Már majdnem a csúcsra juttattam a barátnőmet, amikor megcsörremt a telefonom. A feleségem volt és elkezdte a hétvégi bevásárlólistát lediktálni.

34/F

2018. márc. 1. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem nincs otthon a lakótársam, egyébként egymásból nyíló szobáink voltak, övé volt a kisebbik, és az enyémen kellett keresztül jönni. Tök hangosan szexeltünk barátommal, elég hosszan elnyújtva, nagyon ráérősen, aztán mikor már barátom is üvöltve élvezett és feküdtünk, lakótársam kopogott, hogy most már nagyon kell pisilnie, és kijönne. XD
2018. márc. 1. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Egy falusi esküvőre voltam hivatalos, ahol megismerkedtem a menyasszony húgával. Félrevonultunk a padlásfeljáróba, és a létrán dugtam éppen, mikor az erősen kapatos örömapa fel akart menni a padlásra felakasztani magát! :-)) A fél násznép a nyomában, hogy lebeszéljék, vagy visszatartsák, mi meg a srég létrán nyomjuk keményen.
2018. márc. 2. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!