Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vibrációs tojás - tudnátok benne segíteni?
Figyelt kérdés
Barátnommel szeretnénk venni egy vibrácios tojást. Mik a tapasztalatotok vele? Megéri? Izgato? Vezetékes vagy vezeték nélkulit vegyunk? Nem gondolkozunk magas osszekedben. Csak 3000 forintig. Inkább csiklon vagy a huvelyben használjuk?2018. febr. 28. 20:07
1/5 anonim válasza:
Az én tojásaim is vibrálnak, ha jól használják és azzal is lehet csiklót is izgatni :) 2 van belőle egyből!
2/5 anonim válasza:
mi vezeték nélküli távirányítósat használtunk :D
nála/benne meg a műszer :D
fun volt mikor a dmben kasszánál állva bekapcsoltam neki :D aztán hazafelé jövet összefutottunk haverokkal.. akkor is kapcsolgattam mikor beszélt. sosem felejtem el a nézését.. ha szemekkel ölni lehetne.. :D
imádtam:) és ő is, hogy genyó vagyok :D
3/5 anonim válasza:
Ha nem 3000-ret szánnátok rá,tudnék 1 jót amivel jót lehet szórakozni!!! Wifis!!!!! Telefonról irányítható bárhol.Zenére is rezeg,vagy mikrofonra.Akár neten keresztül messziről is bárhonnan vezérelhető!!! Ha a barátod rád gondolna bármikor izgathatna. Vagy tömeg közlekedésen szadizhatna vele.
4/5 anonim válasza:
En szeretem. Csiklo izgatasra használom főleg.
5/5 anonim válasza:
hiába jók a vezetékesek, mert erősebb a rezgésük, a drótok könnyen megtörnek, és akkor végük... tehát a távirányítósok tartósabbak. viszont drágábbak....
használni viszont sokkal többféleképpen lehet. de érdemes óvszerben. akkor könnyen ki lehet húzni bármely résből ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!